Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 11 Ock 2014 #142 Fatih’in İstanbul’a sevdası gibisin içimde.. Gemileri karadan yürütmeyi beceremem belki evet ama bil ki; Kalbini dizelerimle kuşatacak kadar kahraman.. Ve Boğaz’ında düğüm olacak kadar sevdalıyım sana…!! - Faruk Köse
Fatih’in İstanbul’a sevdası gibisin içimde.. Gemileri karadan yürütmeyi beceremem belki evet ama bil ki; Kalbini dizelerimle kuşatacak kadar kahraman.. Ve Boğaz’ında düğüm olacak kadar sevdalıyım sana…!! - Faruk Köse
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 11 Ock 2014 #143 “Ey kâlbim; sol şeride geçme bu aralar. Biliyorsun hâlâ radara borcumuz var!”
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 18 Şbt 2014 #147 “AŞK !!! Bir Orduya Meydan Okurken, Bir Kişiye Esir Düşmektir..”
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 5 Nsn 2014 #148 “Gittikçe yalnızlaşıyorum, üşüyorum, unuttum sanıyordum yazılsa destan olacak bir aşkın serüveni, şiirimde bir dipnot olacak şimdilik”
“Gittikçe yalnızlaşıyorum, üşüyorum, unuttum sanıyordum yazılsa destan olacak bir aşkın serüveni, şiirimde bir dipnot olacak şimdilik”
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 5 Nsn 2014 #149 - Kahveni nasıl alırsın..? diye sordum.. + Elinden… dedi.. -gelde sevme…