Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 10 Hzr 2014 #171 Yakışmıyor cepheyi terk edişin, mert dayanır namert kaçar sevdiğim... -Cemal Safi
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 10 Hzr 2014 #172 Batık bir gemiymiş aşk limanında, kader bu deyip de avutma beni. Ayrılık kapımızı çaldı sonunda. Senden son dileğim unutma beni. / A. İlhan
Batık bir gemiymiş aşk limanında, kader bu deyip de avutma beni. Ayrılık kapımızı çaldı sonunda. Senden son dileğim unutma beni. / A. İlhan
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 10 Hzr 2014 #173 Dışarıya yağmur, Yüreğime hasret, Fikrime sen... Nasıl yağıyorsunuz üçünüz birden bir bilsen... / Cemal Süreya
Dışarıya yağmur, Yüreğime hasret, Fikrime sen... Nasıl yağıyorsunuz üçünüz birden bir bilsen... / Cemal Süreya
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 10 Hzr 2014 #174 “Şimdi yoksun üstelik uzaktasın Ellerin yapayalnız biliyorum Gözlerin dalıyor yine Hep benim için olmalı” - Cahit Zarifoğlu.
“Şimdi yoksun üstelik uzaktasın Ellerin yapayalnız biliyorum Gözlerin dalıyor yine Hep benim için olmalı” - Cahit Zarifoğlu.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 11 Hzr 2014 #175 “Aşk bazen yanlış anlaşılır. Sen karşındakine “hayatıma alayım” dersin, karşındaki bunu “hayatımı al” olarak algılar.” Kahraman Tazeoğlu
“Aşk bazen yanlış anlaşılır. Sen karşındakine “hayatıma alayım” dersin, karşındaki bunu “hayatımı al” olarak algılar.” Kahraman Tazeoğlu
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 11 Hzr 2014 #176 “Bazen yağmur olmak ister insan, yağmak ister sevdiğinin yüreğine.” — Cahit Zarifoğlu
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 11 Hzr 2014 #177 Pencereleri açmalı, kitapları düzenlemeliyim Belki bir yağmur yağar akşama doğru Yarıda bıraktığım şiirleri tamamlarım Aşk da bitti diyordu ya bir şair Aşk bitti işte tam da öyle Ahmet Telli
Pencereleri açmalı, kitapları düzenlemeliyim Belki bir yağmur yağar akşama doğru Yarıda bıraktığım şiirleri tamamlarım Aşk da bitti diyordu ya bir şair Aşk bitti işte tam da öyle Ahmet Telli
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 13 Hzr 2014 #178 Sana bir şiirler olmuş sevgilim. Yüzün gözün söz içinde. Hangi imlâ kitabına baksam, "ben" den ayrı yazılıyorsun. / Özdemir Asaf
Sana bir şiirler olmuş sevgilim. Yüzün gözün söz içinde. Hangi imlâ kitabına baksam, "ben" den ayrı yazılıyorsun. / Özdemir Asaf
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 13 Hzr 2014 #179 Belki de en sevdiğim sakarlığın, gözlerime takılıp yüreğime düşmendi... / İskender Pala
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 16 Hzr 2014 #180 İki Kalbi Tek Bedende Kılan Da Aşk Tek Kalbi Atmadan Bırakan da…