Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 18 Hzr 2014 #181 Ve ellerin uçuşan yapraklar gibi birden nasıl yalnız olduğumuzu anladım kimseler yoktu ikimizden başka birbirine bakan … | Cahit Zarifoğlu
Ve ellerin uçuşan yapraklar gibi birden nasıl yalnız olduğumuzu anladım kimseler yoktu ikimizden başka birbirine bakan … | Cahit Zarifoğlu
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 18 Hzr 2014 #182 Ellerine sarın kalbimin içini o ayla boyanmış nar ellerine | Mehmet Akif İnan
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 18 Hzr 2014 #183 Davudi bir sesim vardı sonra kayboldu yıldızların üzerine çığ düştü ve ellerim damıttı ellerini | İbrahim Tenekeci
Davudi bir sesim vardı sonra kayboldu yıldızların üzerine çığ düştü ve ellerim damıttı ellerini | İbrahim Tenekeci
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 18 Hzr 2014 #184 Ellerin, ellerin ve parmakların Bir nar çiçeğini eziyor gibi | Sezai Karakoç
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 18 Hzr 2014 #185 Bilesin; göğsümde hangi yöne açmış tek gülsün yani ya bu eller öpülür, ya sen öldürülürsün. | âh muhsin ünlü
Bilesin; göğsümde hangi yöne açmış tek gülsün yani ya bu eller öpülür, ya sen öldürülürsün. | âh muhsin ünlü
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 18 Hzr 2014 #186 dilimin ucunda, dingin gövdenin kapısındayım seni tembihledim vakte, diyetini ödedim bileklerim sancıyor, öyle özledim ellerini | Ali Emre
dilimin ucunda, dingin gövdenin kapısındayım seni tembihledim vakte, diyetini ödedim bileklerim sancıyor, öyle özledim ellerini | Ali Emre
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 18 Hzr 2014 #187 Senin bu ellerinde ne var bilmiyorum göğe bakalım tuttukça güçleniyorum kalabalık oluyorum | Turgut Uyar
Senin bu ellerinde ne var bilmiyorum göğe bakalım tuttukça güçleniyorum kalabalık oluyorum | Turgut Uyar
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 18 Hzr 2014 #188 Ellerini tutabilsem pia’nın ölsem eksiksiz ölürdüm | Atilla İlhan
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 18 Hzr 2014 #189 mevsimi aşka çağıran kuşların nerde senin güze el değdirmeyen ellerin nerde? | İsmet Özel
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 18 Hzr 2014 #190 ellerini unutmadan ellerini hiçbir yerde unutmadan tekrar ol tekrar ol … | Birhan Keskin