Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 26 Nsn 2014 #1 Ahmet Batman'dan Sözler.. Soğuk Kahve ve Sabah Uykum' un Yazarı Ahmet Batman'dan, En Güzel Sözler...
Ahmet Batman'dan Sözler.. Soğuk Kahve ve Sabah Uykum' un Yazarı Ahmet Batman'dan, En Güzel Sözler...
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 26 Nsn 2014 #2 İlişki monotonlaşsa da sevmeli, rengârenk devam etse de… - Ahmet Batman
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 26 Nsn 2014 #3 Biraz yanlış yapıyoruz sanki bitişik sevmeli insan, ara vermeden her an. Alışmaktan vazgeçmeli, sevgisini güçlendirmeli. Ahmet Batman
Biraz yanlış yapıyoruz sanki bitişik sevmeli insan, ara vermeden her an. Alışmaktan vazgeçmeli, sevgisini güçlendirmeli. Ahmet Batman
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 26 Nsn 2014 #4 Nasıl özledim biliyor musun? Bilmediğin gibi işte? Ahmet Batman
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 27 Nsn 2014 #5 Etrafınızda hiç insan yokken ne kadar yalnızsanız, çok insan olduğunda da o kadar yalnız olabiliyorsunuz. Ahmet Batman
Etrafınızda hiç insan yokken ne kadar yalnızsanız, çok insan olduğunda da o kadar yalnız olabiliyorsunuz. Ahmet Batman
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 27 Nsn 2014 #6 Gidişin en zoru ama belli etmek yakışmaz sana. Rahat bir tavırla en kolayından bir hoşça kal. O an susuyorum ama lütfen, hoşça kalma da yanımda kal. Ahmet Batman
Gidişin en zoru ama belli etmek yakışmaz sana. Rahat bir tavırla en kolayından bir hoşça kal. O an susuyorum ama lütfen, hoşça kalma da yanımda kal. Ahmet Batman
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 27 Nsn 2014 #7 Düşünsene, "seni seviyorum" dan öte bir şey bu. "seni noktasız seviyorum". Ahmet Batman
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 27 Nsn 2014 #8 Papatya fallarına inanma sen, "Sevmiyorum" çıkarsa sapını da say. "Seviyorum" çıkarsa çay içelim. Ahmet Batman
Papatya fallarına inanma sen, "Sevmiyorum" çıkarsa sapını da say. "Seviyorum" çıkarsa çay içelim. Ahmet Batman