CeBuR [maximum hokeli] Özel üye 15 Ekm 2011 #11 oda bişeymi kadın neden orda onu hala anlamadım ama ayakkabı stilettoların kraliçesi 150 bin 125 dolar biz erkekler baya tasarrufluyuz diyorum 300 euro nere 150 bin nere
oda bişeymi kadın neden orda onu hala anlamadım ama ayakkabı stilettoların kraliçesi 150 bin 125 dolar biz erkekler baya tasarrufluyuz diyorum 300 euro nere 150 bin nere
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 15 Ekm 2011 #13 eFSaNe_KaRTaL dediki: aynen.. Bağcılar meydan dewam kanka.. Genişletmek için tıklayın... Güneşli merkez devam..
eFSaNe_KaRTaL dediki: aynen.. Bağcılar meydan dewam kanka.. Genişletmek için tıklayın... Güneşli merkez devam..
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 15 Ekm 2011 #14 sitem dediki: Güneşli merkez devam.. Genişletmek için tıklayın... oraya da geliriz..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 15 Ekm 2011 #17 cebur dediki: bakırköyde inecek var Genişletmek için tıklayın... sen ne biliyorsun bakırköyü abi....
CeBuR [maximum hokeli] Özel üye 15 Ekm 2011 #18 ne yani biz il dışına çıkmadıkmı sanıyorsun kız abin dünyayı geziyor hemen hemen hey yıl giderim oralara seminerlere ben türkiyeyi aştım gürcistanda fink atıyorum senye yazın nasipse rusya
ne yani biz il dışına çıkmadıkmı sanıyorsun kız abin dünyayı geziyor hemen hemen hey yıl giderim oralara seminerlere ben türkiyeyi aştım gürcistanda fink atıyorum senye yazın nasipse rusya
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 15 Ekm 2011 #19 bu arada benim konu yine amacını aştı niye acaba