yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 15 Ekm 2011 #22 cebur dediki: buyur hem suçlu hem güçlü Genişletmek için tıklayın... Nasıl yani benmi yaptım.. eFSaNe_KaRTaL dediki: kim yaptı ki..?? Genişletmek için tıklayın... Kim acaba girdiği her paylaşımı darmadağın eden kim olaki..
cebur dediki: buyur hem suçlu hem güçlü Genişletmek için tıklayın... Nasıl yani benmi yaptım.. eFSaNe_KaRTaL dediki: kim yaptı ki..?? Genişletmek için tıklayın... Kim acaba girdiği her paylaşımı darmadağın eden kim olaki..
CeBuR [maximum hokeli] Özel üye 15 Ekm 2011 #24 hana bende aynı cevabı buldum sağlaması yapılmış oldu
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 15 Ekm 2011 #26 yaa...hep ben mi tek kalacam.. Gün oldu devran döndü..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 15 Ekm 2011 #27 Tarih tekerrürden ibarettir bu zaferin tadını çıkar derim
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 15 Ekm 2011 #30 ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm.. Ben senin için yaşamayı göze almışm.. Polat Alemdar..( Vadiden.. )
ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm.. Ben senin için yaşamayı göze almışm.. Polat Alemdar..( Vadiden.. )