yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 11 Tem 2021 #9,081 GüLüCüKツ dediki: Çok uzaktasın sen, yoksa yardıma gelirdim ne olacak Genişletmek için tıklayın... söylemen bile beni motive etti yarin kalkar kalkmaz temizlige basliyacagim
GüLüCüKツ dediki: Çok uzaktasın sen, yoksa yardıma gelirdim ne olacak Genişletmek için tıklayın... söylemen bile beni motive etti yarin kalkar kalkmaz temizlige basliyacagim
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 11 Tem 2021 #9,082 yilmaz27 dediki: söylemen bile beni motive etti yarin kalkar kalkmaz temizlige basliyacagim Genişletmek için tıklayın... Bayrama da az kaldı, bayram temizliği de aradan çıkmış olur
yilmaz27 dediki: söylemen bile beni motive etti yarin kalkar kalkmaz temizlige basliyacagim Genişletmek için tıklayın... Bayrama da az kaldı, bayram temizliği de aradan çıkmış olur
Enda Neylersin!!! V.I.P 11 Tem 2021 #9,084 Hava sıcaklığına telefonlar bile dayanamıyor elimde patlayacak diye korkuyorum
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 11 Tem 2021 #9,085 Aklima gelenle basa cikamiyorum onun icin bilmeyin bence ))
Hecem Özel Üye Özel üye 13 Tem 2021 #9,088 Çok delice şeyler ve imkansız o yüzden salla gitsin dedim bile
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 13 Tem 2021 #9,089 KıRMıZı dediki: 100 gün çabuk geçer mi Genişletmek için tıklayın... Sen iyi ol yaşattığın canda iyi olur kırmızı zamanmı çok erken geçer
KıRMıZı dediki: 100 gün çabuk geçer mi Genişletmek için tıklayın... Sen iyi ol yaşattığın canda iyi olur kırmızı zamanmı çok erken geçer