Simurg 😉 Özel üye 27 Nsn 2024 #10,411 Zihinsel yorgunluğu fiziksel yorgunlukla gidermeliyim. Çivi çiviyi söker noktasından hareket edeceğim
Zihinsel yorgunluğu fiziksel yorgunlukla gidermeliyim. Çivi çiviyi söker noktasından hareket edeceğim
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 28 Nsn 2024 #10,413 Pazar günüm çöp olduuu
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 29 Nsn 2024 #10,415 Kendi menfaati doğrultusunda bana evet demek zorunda kaldığının farkındayım. Mahçup halleri hatalı olduğunu anladığını gösteriyor, bende anlayışla karşılamalıyım ki daha dürüst olsun.
Kendi menfaati doğrultusunda bana evet demek zorunda kaldığının farkındayım. Mahçup halleri hatalı olduğunu anladığını gösteriyor, bende anlayışla karşılamalıyım ki daha dürüst olsun.
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 30 Nsn 2024 #10,416 Ulan çok yaşlandık yaa. Bakalım başımıza daha neler gelecek.
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 30 Nsn 2024 #10,417 Umarım hasta olmam
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 1 Mys 2024 #10,418 Ne 1 mayısı ne bişey anca çalış
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 1 Mys 2024 #10,419 Asi Kız dediki: Ne 1 mayısı ne bişey anca çalış Genişletmek için tıklayın... Hem de 1 Mayıs'ta Birkaç eklendi yenilemek
Asi Kız dediki: Ne 1 mayısı ne bişey anca çalış Genişletmek için tıklayın... Hem de 1 Mayıs'ta Birkaç eklendi yenilemek
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 19 Mys 2024 #10,420 Heyacan dorukta