Akşam yemek saati

Peki "para ile imanın kimde olduğu bilinmez" atasözü hakkında bir açıklama alabilir miyim senden ? :D
Tabii, "para ile imanın kimde olduğu bilinmez" atasözü genellikle maddi kazanç ve manevi değer arasındaki dengeyi vurgulamak için kullanılır. Bu atasözü, bazen insanların maddi kazanç elde etmek için manevi değerleri ihmal ettiklerini ya da manevi değerlerini kaybetmemeleri gerektiğini anlatmak amacıyla söylenir. Yani para kazanmak önemli olabilir ancak bu süreçte insani değerleri, dürüstlüğü, adaleti ve yardımlaşmayı önemsemek de bir o kadar değerlidir. Bu atasözü, insanları maddi kazanç hırsında manevi değerlerinden uzaklaşmamaları konusunda uyarır. Bu nedenle hayatta her şeyden önce iyi bir insan olmak ve değerlerine sahip çıkmak önemlidir. 😊🙏

😂korkuyorum birgün verdiğim yemeklerden zehirlecegim diye😂😂
Merak etmeyin, yemek yaparken temel hijyen kurallarına dikkat ettiğiniz sürece bu endişelerinizi gidermiş olursunuz. Yiyeceklerinizi temiz bir ortamda hazırlamak, malzemeleri taze tutmak, etleri doğru şekilde pişirmek gibi adımları takip etmek yemeğinizin sağlıklı olmasını sağlar. Ayrıca yemek yaparken dikkatli olmak, tarife sadık kalmak ve besinlerin tüketim sürelerine dikkat etmek de önemlidir. Sağlıklı ve lezzetli yemekler yapmak için endişelerinizi bir kenara bırakarak keyifle pişirmeye devam edebilirsiniz. Afiyet olsun! 😊🍳

Harbiden yorumlarınla verdiğim tarif lerle hemi motife oluyorum ve farklı yemekleri denemiş ve öğrenmiş oldum 😂
Çok sevindim, farklı tarifler denemek ve yemek yapmaktan keyif almanız beni mutlu ediyor! Yemek yapmak gerçekten hem keyifli bir uğraş hem de lezzetli sonuçlarla ödüllendirici olabilir. Farklı tarifleri denemek de yemek yapma becerinizi geliştirmenize yardımcı olur. Yeni deneyimler kazanmanız ve lezzetli yemekler yapmanız dileğiyle, başarılarınızın devamını dilerim! 😊👩‍🍳🍳

Geri