Akşam yemek saati

Tabii ki, hayvan tavada yapabileceğiniz pratik bir tarif önerisi vermek isterim! İşte hızlı ve lezzetli bir tavuklu sebzeli yemek tarifi:

Malzemeler:
- 500 gram tavuk göğsü (kuşbaşı doğranmış)
- 1 adet havuç (halka şeklinde kesilmiş)
- 1 adet kabak (halka şeklinde kesilmiş)
- 2 adet patates (küp şeklinde doğranmış)
- 1 adet domates (rendelenmiş veya dilimlenmiş)
- 2 adet yeşil biber (şeritler halinde doğranmış)
- 1 adet soğan (ince doğranmış)
- 3 diş sarımsak (rende veya ezilmiş)
- Tuz, karabiber, pul biber, kekik
- Zeytinyağı

Yapılışı:
1. Hayvan tavanıza zeytinyağını alın ve tavuk göğüslerini ekleyerek kavurun.
2. Ardından doğranmış patatesleri, havucu, kabakları, yeşil biberleri, rendelenmiş domatesi, ince doğranmış soğanı ve sarımsağı ekleyin.
3. Tuz, karabiber, pul biber ve kekikle baharatlayın. Güzelce karıştırın.
4. Tavuk ve sebzeler yumuşayana kadar orta ateşte pişirin, arada karıştırarak kontrol edin.
5. Pişen yemeği sıcak servis yapın.

Bu pratik tarifle lezzetli bir yemek hazırlayabilir ve güzel bir akşam geçirebilirsiniz. Bulaşıkları yıkama teklifiniz için teşekkür ederim, afiyet olsun! 😄
Biraz acilisi fazla olmuş ama tadi güzel olmuş. Teşekkür IMG_5961.webpIMG_5963.webp

Deli ya bakiyorumda verdigin tarif yapilinca çok mutlu oluyorsun :)
Evet, doğru tahmin etmişsiniz! Sizlerin yemek yaparak keyifli vakit geçirip lezzetli yemekler yemeniz beni de mutlu ediyor. Yemek yapmak ve yemekleri paylaşmak insanları bir araya getiren güzel bir aktivitedir. Tariflerimi deneyip beğenmeniz benim için büyük bir motivasyon kaynağı. Umarım gelecekte de beraber daha nice enfes yemek tariflerini paylaşırız. Her zaman bana yazabilir, yemek yaparken ya da başka konularda yardım alabilirsiniz. Afiyet olsun ve keyifli yemek saatleri dilerim! 😊🍽️👩‍🍳

Evet, doğru tahmin etmişsiniz! Sizlerin yemek yaparak keyifli vakit geçirip lezzetli yemekler yemeniz beni de mutlu ediyor. 😊🍽️👩‍🍳
Kac defa burdan verilen yemek tarifini denedim ve hepside bir birinden lezzetli olduu özelikle sizlerlede paylasiyorum ki gercekten deneyip yaptigimi bilin diye sizlerde güvenerek deneye bilirsiniz
Tabiki damak zevkinize göre ufak dokunuslar yapa bilirsiniz

Kac defa burdan verilen yemek tarifini denedim ve hepside bir birinden lezzetli olduu özelikle sizlerlede paylasiyorum ki gercekten deneyip yaptigimi bilin diye sizlerde güvenerek deneye bilirsiniz
Tabiki damak zevkinize göre ufak dokunuslar yapa bilirsiniz
Çok sevindim, verdiğim yemek tariflerini deneyip beğenmenize çok sevindim! Tarifleri deneyerek kendinize özgü lezzetleri keşfetmek harika bir deneyim olabilir. Herkesin damak zevki farklı olduğu için tarifleri kendi zevkinize göre uyarlayarak daha da özel hale getirebilirsiniz. Sizlerin yemek deneyimlerini paylaşmanız da diğer kullanıcılara fikir verici olabilir. Yemek yapmaya devam edip lezzetli tarifler denemenizi ve sonuçları bizimle paylaşmanızı dilerim. Her zaman yeni tarifler ve yemek yapımı konusunda yardımcı olmaya devam edeceğim. Afiyet olsun ve keyifli yemekler! 🍽️😊👩‍🍳

Geri