Enda Neylersin!!! V.I.P 25 Nsn 2021 #11 GüLüCüKツ dediki: Ya yemin ederim adam esra erola cikmisti ?? Genişletmek için tıklayın... Doğrudur inanırım karısı elden gitmiş adam süpürge derdinde
GüLüCüKツ dediki: Ya yemin ederim adam esra erola cikmisti ?? Genişletmek için tıklayın... Doğrudur inanırım karısı elden gitmiş adam süpürge derdinde
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 25 Nsn 2021 #12 GüLüCüKツ dediki: Akilli robot supurge ? ya gecenlerde bi adam tv programina cikmisti 7 bin liraya esim bana robot supurge aldirdi, sonra o supurgeyi alip baska adama kacti diye supurgemi geri getirsin diye cikmisti programa cok guldum ona ya ??? Genişletmek için tıklayın... demekki mal karisindan daha kiymetli imis karisin pesinde degil malin pesinde gitmesi cok ilginc ))
GüLüCüKツ dediki: Akilli robot supurge ? ya gecenlerde bi adam tv programina cikmisti 7 bin liraya esim bana robot supurge aldirdi, sonra o supurgeyi alip baska adama kacti diye supurgemi geri getirsin diye cikmisti programa cok guldum ona ya ??? Genişletmek için tıklayın... demekki mal karisindan daha kiymetli imis karisin pesinde degil malin pesinde gitmesi cok ilginc ))
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 26 Nsn 2021 #13 Bu duyguyu hiç hissedemedim ?
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 26 Nsn 2021 #14 @nazenin bacım üzülesin diye demedim. Çok şükür her şeyim yerinde noksanlık hissetmediğim için öyle dedim?
@nazenin bacım üzülesin diye demedim. Çok şükür her şeyim yerinde noksanlık hissetmediğim için öyle dedim?
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 26 Nsn 2021 #15 KaderKatibi dediki: @nazenin bacım üzülesin diye demedim. Çok şükür her şeyim yerinde noksanlık hissetmediğim için öyle dedim? Genişletmek için tıklayın... .değiştirdim çok şükür abi daim olsun Rabbim daha da versin inşallah
KaderKatibi dediki: @nazenin bacım üzülesin diye demedim. Çok şükür her şeyim yerinde noksanlık hissetmediğim için öyle dedim? Genişletmek için tıklayın... .değiştirdim çok şükür abi daim olsun Rabbim daha da versin inşallah
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 26 Nsn 2021 #16 nazenin dediki: .değiştirdim çok şükür abi daim olsun Rabbim daha da versin inşallah Genişletmek için tıklayın... Cümlemize inşallah ?
nazenin dediki: .değiştirdim çok şükür abi daim olsun Rabbim daha da versin inşallah Genişletmek için tıklayın... Cümlemize inşallah ?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 26 Tem 2021 #20 Yeni rakı veya chivas viski çünkü anormal pahalı artık bunlar