yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 26 Tem 2021 #22 Allah'a çok şükür ekmek zeytin peynir alabiliyorum ben afrikalilardan zenginim
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 29 Tem 2021 #25 İncir incir kilosu 20 lira 4 tane anca geliyor
Enda Neylersin!!! V.I.P 29 Tem 2021 #26 KuMRu dediki: İncir incir kilosu 20 lira 4 tane anca geliyor Genişletmek için tıklayın... Kız geçen de adam kirazı 35 liradan sattı bana ya herşey pahalı cep yakıyor
KuMRu dediki: İncir incir kilosu 20 lira 4 tane anca geliyor Genişletmek için tıklayın... Kız geçen de adam kirazı 35 liradan sattı bana ya herşey pahalı cep yakıyor
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 29 Tem 2021 #27 Lelis dediki: Kız geçen de adam kirazı 35 liradan sattı bana ya herşey pahalı cep yakıyor Genişletmek için tıklayın... Kız onun mevsimi bitiyor ucuzlamasi lazım neden bu kadar pahalı
Lelis dediki: Kız geçen de adam kirazı 35 liradan sattı bana ya herşey pahalı cep yakıyor Genişletmek için tıklayın... Kız onun mevsimi bitiyor ucuzlamasi lazım neden bu kadar pahalı
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 29 Tem 2021 #29 burdada 8 euro yarimkilosu (yani80 lira yarim kilosu ama saticiya sordum icindeki cekirdekler altinmis
burdada 8 euro yarimkilosu (yani80 lira yarim kilosu ama saticiya sordum icindeki cekirdekler altinmis