OBir MEB Özel üye 3 Ksm 2015 #12 Papatya dediki: Ama bende katılmak istiyorum! Genişletmek için tıklayın... Kesinlikle katılımını bekliyorum konuda etiketlemiştim zaten.
Papatya dediki: Ama bende katılmak istiyorum! Genişletmek için tıklayın... Kesinlikle katılımını bekliyorum konuda etiketlemiştim zaten.
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 3 Ksm 2015 #14 Katılmazsam çok ayıp olacakmış gibi hissettim şimdi Ben hiç anlamam fotoğrafçılıktan acayip de yoğunum bu ara ama haftasonu hava çok soğumazsa bisikletle dolaşırım biraz diyordum, güzel bir poz denk gelirse de yollarım yarışmaya
Katılmazsam çok ayıp olacakmış gibi hissettim şimdi Ben hiç anlamam fotoğrafçılıktan acayip de yoğunum bu ara ama haftasonu hava çok soğumazsa bisikletle dolaşırım biraz diyordum, güzel bir poz denk gelirse de yollarım yarışmaya
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 3 Ksm 2015 #15 sıradışı resimler olacak gibi bir his var içimde, @OBir konuyu çok iyi tespit etmiş ,hele @YoRuMSuZ ödül verince harka bir ambians oluştu
sıradışı resimler olacak gibi bir his var içimde, @OBir konuyu çok iyi tespit etmiş ,hele @YoRuMSuZ ödül verince harka bir ambians oluştu
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 3 Ksm 2015 #17 YoRuMSuZ dediki: Bir de beni cimrilikle suçluyormuş gıyaben birileri. Genişletmek için tıklayın... Değil misin yani? Duyan da forumdan hisse veriyor ödül sanacak
YoRuMSuZ dediki: Bir de beni cimrilikle suçluyormuş gıyaben birileri. Genişletmek için tıklayın... Değil misin yani? Duyan da forumdan hisse veriyor ödül sanacak
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 3 Ksm 2015 #18 _nehir_ dediki: Değil misin yani? Duyan da forumdan hisse veriyor ödül sanacak Genişletmek için tıklayın... Tamamen cepten veriyorum hatta o tarihe kadar bu parayı biriktirmeliyim.
_nehir_ dediki: Değil misin yani? Duyan da forumdan hisse veriyor ödül sanacak Genişletmek için tıklayın... Tamamen cepten veriyorum hatta o tarihe kadar bu parayı biriktirmeliyim.
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 3 Ksm 2015 #19 YoRuMSuZ dediki: Tamamen cepten veriyorum hatta o tarihe kadar bu parayı biriktirmeliyim. Genişletmek için tıklayın... %8 faizle kredi kullandırabilirim
YoRuMSuZ dediki: Tamamen cepten veriyorum hatta o tarihe kadar bu parayı biriktirmeliyim. Genişletmek için tıklayın... %8 faizle kredi kullandırabilirim