KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 24 Ock 2021 #21 yesim434 dediki: Evet cok tatli ama cözemedim onu yollayani ne akila hizmet edip yolladigini ama cok tatli Genişletmek için tıklayın... Biliyorum niye gönderdiğini ?
yesim434 dediki: Evet cok tatli ama cözemedim onu yollayani ne akila hizmet edip yolladigini ama cok tatli Genişletmek için tıklayın... Biliyorum niye gönderdiğini ?
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 25 Ock 2021 #22 Haydi pamuk eller ankete..butun oyları bana verin.. 1. olmalıyım..
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 30 Ock 2021 #23 Oyunu kullanmayan kalmasın arkadaşlar bu gün son gün
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 30 Ock 2021 #25 Arkadaşlar Antika konulu fotoğraf yarışmasının sonucu belli oldu. 1. Resim @KıRMıZı 2. Resim @Sentinus 3. Resim @-araz- Sıralamaya giren ve etkinliğe katılan tüm arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ederim. @YoRuMSuZ ri hesabınıza aktaracaktır. Ağanın eli tutulmaz?
Arkadaşlar Antika konulu fotoğraf yarışmasının sonucu belli oldu. 1. Resim @KıRMıZı 2. Resim @Sentinus 3. Resim @-araz- Sıralamaya giren ve etkinliğe katılan tüm arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ederim. @YoRuMSuZ ri hesabınıza aktaracaktır. Ağanın eli tutulmaz?
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 30 Ock 2021 #26 @KıRMıZı kutluyorum canisimm artik bir yemege gideriz köseyi döndün Herkesi tebrik ederim ))
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 30 Ock 2021 #28 KaderKatibi dediki: @YoRuMSuZ ri hesabınıza aktaracaktır. Ağanın eli tutulmaz? Genişletmek için tıklayın... Miktarlar ne kadardı? Tüm katılan ve dereceye giren arkadaşları yürekten kutluyorum.
KaderKatibi dediki: @YoRuMSuZ ri hesabınıza aktaracaktır. Ağanın eli tutulmaz? Genişletmek için tıklayın... Miktarlar ne kadardı? Tüm katılan ve dereceye giren arkadaşları yürekten kutluyorum.
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 31 Ock 2021 #30 YoRuMSuZ dediki: Miktarlar ne kadardı? Tüm katılan ve dereceye giren arkadaşları yürekten kutluyorum. Genişletmek için tıklayın... Birinciye 1000 İkinciye. 750 Üçüncüye 500 Ödül versek olurmu ? ?
YoRuMSuZ dediki: Miktarlar ne kadardı? Tüm katılan ve dereceye giren arkadaşları yürekten kutluyorum. Genişletmek için tıklayın... Birinciye 1000 İkinciye. 750 Üçüncüye 500 Ödül versek olurmu ? ?