K kesmesugar Üyecik 16 Hzr 2009 #22 Daha önce indirmiştim hata yapmaman gerekiyor yoksa baştan alıyosun ingilizce biraz anlamıorm ama o kdrda deil
Daha önce indirmiştim hata yapmaman gerekiyor yoksa baştan alıyosun ingilizce biraz anlamıorm ama o kdrda deil
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 17 Hzr 2009 #23 linkte hic sorun yok biz yukledik sifrede dosya yi acinca orda yaziyor zaten birinciye kabul etmiyor 2 ciye kabul ediyor ve
linkte hic sorun yok biz yukledik sifrede dosya yi acinca orda yaziyor zaten birinciye kabul etmiyor 2 ciye kabul ediyor ve
ylvc_ibo Üyecik 18 Tem 2009 #24 Link neden calısmıyor?Taha.Sayfa goruntulemiyor yazıyo baslaırm bu işe bosuna üye olduk tavsiye etmem
Link neden calısmıyor?Taha.Sayfa goruntulemiyor yazıyo baslaırm bu işe bosuna üye olduk tavsiye etmem
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 18 Tem 2009 #25 ylvc_ibo önce rapidden dosya indirmesini öğrensen diyorum. Başlamayamazsın hiçbirşeye. Linkte sorun yok.
ylvc_ibo önce rapidden dosya indirmesini öğrensen diyorum. Başlamayamazsın hiçbirşeye. Linkte sorun yok.
ylvc_ibo Üyecik 21 Tem 2009 #26 YoRuMSuZ dediki: ylvc_ibo önce rapidden dosya indirmesini öğrensen diyorum. Başlamayamazsın hiçbirşeye. Linkte sorun yok. Genişletmek için tıklayın... Özür dilerim. programı indirdim ve süperrrrrrrrr. Elinize saglık.Teşekkürler.
YoRuMSuZ dediki: ylvc_ibo önce rapidden dosya indirmesini öğrensen diyorum. Başlamayamazsın hiçbirşeye. Linkte sorun yok. Genişletmek için tıklayın... Özür dilerim. programı indirdim ve süperrrrrrrrr. Elinize saglık.Teşekkürler.
ylvc_ibo Üyecik 22 Tem 2009 #28 Hey kimse yokmu?Similatör licence arro Terminating program diyor. Oyun kendiliğinden kapanıyor.Yokmu buna bi çare?
Hey kimse yokmu?Similatör licence arro Terminating program diyor. Oyun kendiliğinden kapanıyor.Yokmu buna bi çare?
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 22 Tem 2009 #29 Bu oyunu ben yukledim kurdum hic bir sorun olmadi kesinlikle
ylvc_ibo Üyecik 28 Tem 2009 #30 yesim434 dediki: Bu oyunu ben yukledim kurdum hic bir sorun olmadi kesinlikle Genişletmek için tıklayın... Ne yazıkki.Benim sorunum devam ediyorrrrr.:
yesim434 dediki: Bu oyunu ben yukledim kurdum hic bir sorun olmadi kesinlikle Genişletmek için tıklayın... Ne yazıkki.Benim sorunum devam ediyorrrrr.: