calactica Aktif 7 Ags 2009 #31 bazı kişiler canı sıkılınca araba yarışı filan oynar. bu da sürücü kursu oyunu. adınızı, soyadınızı yazdıktan sonra oyuna başlayabilirsiniz. bu da oyundan bir resim. kontrol tuşları:yön tuşları, ctrl=sol sinyal, alt=sağ sinyal, a=araba çalıştırma.
bazı kişiler canı sıkılınca araba yarışı filan oynar. bu da sürücü kursu oyunu. adınızı, soyadınızı yazdıktan sonra oyuna başlayabilirsiniz. bu da oyundan bir resim. kontrol tuşları:yön tuşları, ctrl=sol sinyal, alt=sağ sinyal, a=araba çalıştırma.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 13 Ags 2009 #33 Benim bilgidim sadece tasteturle oynaniyor yani kilavye ile
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 13 Ags 2009 #34 Yok joistik ayarları var ama bende uymadı. Fazla sağa sola kaçıyor. Neyse yükleyene teşekkür...
S Sentri0L Üyecik 18 Ags 2009 #35 sa kardeşler bende bu oynu indirmek istiyorum fakat çalışmıo.nedenini açıklarsanız sewinirim.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 18 Ags 2009 #36 Sentri0L dediki: sa kardeşler bende bu oynu indirmek istiyorum fakat çalışmıo.nedenini açıklarsanız sewinirim. Genişletmek için tıklayın... hic bir sorun yoktur calisiyor yine konttrol ettim simdi
Sentri0L dediki: sa kardeşler bende bu oynu indirmek istiyorum fakat çalışmıo.nedenini açıklarsanız sewinirim. Genişletmek için tıklayın... hic bir sorun yoktur calisiyor yine konttrol ettim simdi
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 19 Ags 2009 #38 kadircelik5001 dediki: kardeş kabul etmiyo şifreyi ne iş Genişletmek için tıklayın... 1 ci defada kabul etmiyor ama ikinci denemede kesinlikle kabul ediyor hic bir sorun yok
kadircelik5001 dediki: kardeş kabul etmiyo şifreyi ne iş Genişletmek için tıklayın... 1 ci defada kabul etmiyor ama ikinci denemede kesinlikle kabul ediyor hic bir sorun yok
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 26 Ags 2009 #40 Yorumları okuyun yükleyen arkadaşlar ikinci kez şifre girdiğinde şifrenin kabul edildiğini belirtmiş. Programı denemedim.
Yorumları okuyun yükleyen arkadaşlar ikinci kez şifre girdiğinde şifrenin kabul edildiğini belirtmiş. Programı denemedim.