YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 6 Nsn 2015 #34 Yüksek_Topuklar dediki: Hilye tabikide Genişletmek için tıklayın... Derken ? Yani çok yabancı bir sözcük intibası uyandırdı bende
Yüksek_Topuklar dediki: Hilye tabikide Genişletmek için tıklayın... Derken ? Yani çok yabancı bir sözcük intibası uyandırdı bende
Yüksek_Topuklar Katılımcı 6 Nsn 2015 #35 YoRuMSuZ dediki: Derken ? Yani çok yabancı bir sözcük intibası uyandırdı bende Genişletmek için tıklayın... Ozaman sözlük anlamına bak Çok tanıdık gelir muhakkak
YoRuMSuZ dediki: Derken ? Yani çok yabancı bir sözcük intibası uyandırdı bende Genişletmek için tıklayın... Ozaman sözlük anlamına bak Çok tanıdık gelir muhakkak
cemree =)=) V.I.P 6 Nsn 2015 #36 Arabada yazıdan hoşlanmıyorum ya mat siyah bir arabam olsun böyle tek bir çizik olmasın
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 6 Nsn 2015 #37 cemree dediki: Arabada yazıdan hoşlanmıyorum ya mat siyah bir arabam olsun böyle tek bir çizik olmasın Genişletmek için tıklayın... Benim de geçmişte siyah araba merakım vardı ve aldım Eğer kapalı garajın yoksa hiç önermem o arabayla eşek gitmeyen yerlere bile giderdim Artık arabalarım hep beyaz oluyo, tavsiyemdir en sorunsuz renk
cemree dediki: Arabada yazıdan hoşlanmıyorum ya mat siyah bir arabam olsun böyle tek bir çizik olmasın Genişletmek için tıklayın... Benim de geçmişte siyah araba merakım vardı ve aldım Eğer kapalı garajın yoksa hiç önermem o arabayla eşek gitmeyen yerlere bile giderdim Artık arabalarım hep beyaz oluyo, tavsiyemdir en sorunsuz renk
dderya kOkOşŞ V.I.P 6 Nsn 2015 #38 Pembe, pespembe vosvos istiyorum ! Arkaya da "dikkat içerde deli vardır" falan yazdırırdım heralde
cemree =)=) V.I.P 6 Nsn 2015 #40 YoRuMSuZ dediki: Benim de geçmişte siyah araba merakım vardı ve aldım Eğer kapalı garajın yoksa hiç önermem o arabayla eşek gitmeyen yerlere bile giderdim Artık arabalarım hep beyaz oluyo, tavsiyemdir en sorunsuz renk Genişletmek için tıklayın... Kirlenmesi hiç sıkıntı değil satarken sorun cıkarttığınıda biliyorum ama olsun o mat siyah arabayı istiyorumm! Şunun güzelliğine bir bak
YoRuMSuZ dediki: Benim de geçmişte siyah araba merakım vardı ve aldım Eğer kapalı garajın yoksa hiç önermem o arabayla eşek gitmeyen yerlere bile giderdim Artık arabalarım hep beyaz oluyo, tavsiyemdir en sorunsuz renk Genişletmek için tıklayın... Kirlenmesi hiç sıkıntı değil satarken sorun cıkarttığınıda biliyorum ama olsun o mat siyah arabayı istiyorumm! Şunun güzelliğine bir bak