Enda Neylersin!!! V.I.P 27 Tem 2021 #21 GüLüCüKツ dediki: Anka Genişletmek için tıklayın... Evet tebrikler @GüLüCüKツ :2 Sadece bana ait olsun dediğin şey nedir diye sordum araza sizce ne demiştir?
GüLüCüKツ dediki: Anka Genişletmek için tıklayın... Evet tebrikler @GüLüCüKツ :2 Sadece bana ait olsun dediğin şey nedir diye sordum araza sizce ne demiştir?
-araz- EYVALLAH... V.I.P 27 Tem 2021 #23 GüLüCüKツ dediki: Oğlum demiştir Genişletmek için tıklayın... o zaten Allahın bana emaneti daha materyalist bak
GüLüCüKツ dediki: Oğlum demiştir Genişletmek için tıklayın... o zaten Allahın bana emaneti daha materyalist bak
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 27 Tem 2021 #25 otobüs benim olsun yeter demistir )
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 27 Tem 2021 #28 1 tepsi baklava bnim olsun demistir
-araz- EYVALLAH... V.I.P 27 Tem 2021 #29 yilmaz27 dediki: 1 tepsi baklava bnim olsun demistir Genişletmek için tıklayın... Ayy ne guzel dedin oyle ucunda kilo almak olmasa garanti yerim 1 tepsi ballava
yilmaz27 dediki: 1 tepsi baklava bnim olsun demistir Genişletmek için tıklayın... Ayy ne guzel dedin oyle ucunda kilo almak olmasa garanti yerim 1 tepsi ballava