KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 27 Tem 2021 #31 Araba demiştir
Enda Neylersin!!! V.I.P 28 Tem 2021 #32 GüLüCüKツ dediki: Oğlum demiştir Genişletmek için tıklayın... GüLüCüKツ dediki: Diş fırçam demiştir Genişletmek için tıklayın... yilmaz27 dediki: otobüs benim olsun yeter demistir ) Genişletmek için tıklayın... KuMRu dediki: Arabam demiş olabilir Genişletmek için tıklayın... Sypnosis dediki: Kıyafetleri? Genişletmek için tıklayın... yilmaz27 dediki: 1 tepsi baklava bnim olsun demistir Genişletmek için tıklayın... GüLüCüKツ dediki: Cep telefonum da demiş olabilir Genişletmek için tıklayın... KaderKatibi dediki: Araba demiştir Genişletmek için tıklayın... Kısaca hiçbiri
GüLüCüKツ dediki: Oğlum demiştir Genişletmek için tıklayın... GüLüCüKツ dediki: Diş fırçam demiştir Genişletmek için tıklayın... yilmaz27 dediki: otobüs benim olsun yeter demistir ) Genişletmek için tıklayın... KuMRu dediki: Arabam demiş olabilir Genişletmek için tıklayın... Sypnosis dediki: Kıyafetleri? Genişletmek için tıklayın... yilmaz27 dediki: 1 tepsi baklava bnim olsun demistir Genişletmek için tıklayın... GüLüCüKツ dediki: Cep telefonum da demiş olabilir Genişletmek için tıklayın... KaderKatibi dediki: Araba demiştir Genişletmek için tıklayın... Kısaca hiçbiri
Enda Neylersin!!! V.I.P 28 Tem 2021 #34 GüLüCüKツ dediki: İpucu istiyorum Genişletmek için tıklayın... Veriyorum hemen
Enda Neylersin!!! V.I.P 28 Tem 2021 #37 KuMRu dediki: Anahtar mı Genişletmek için tıklayın... Evet doğru cevap tebrik ediyorum @GüLüCüKツ :2 @KuMRu :1
KuMRu dediki: Anahtar mı Genişletmek için tıklayın... Evet doğru cevap tebrik ediyorum @GüLüCüKツ :2 @KuMRu :1
Enda Neylersin!!! V.I.P 28 Tem 2021 #38 Araz'a en yakıştıdığın ünlü kim diye sordum sizce ne demiştir?
Enda Neylersin!!! V.I.P 28 Tem 2021 #40 KuMRu dediki: Anlamadım soruyu Genişletmek için tıklayın... En yakışan ünlü çifti sordum ona