• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Astral seyahat nedir?

Gerçekten teşekkür ederim :) Senin yaşadığın o rüyanın kontrolü ya da uyanıp sonra rüyaya kaldığı yerden devam etme olaylarını ben de yaşadım ama araştırmıştım uyku, rem evresindeyken böyle şeyler olabilirmiş, normalmiş..
Ama bu astral seyahat olayı bir türlü yatmadı benim aklıma ya :) Yani insan bedeninden ayrılınca kendini nasıl sabitleyebilir ki mümkün değil bi kere dünya dönüyor, evren hareket halinde nereye tutunacaksın.. Hadi ilahi takdir oldu diyelim, devletler bu özel yetenekli insanları neden kullanmasınlar.. Böyle bir dizi vardı hatta :)) Hadi onları da geçtim adamlar belirsizlik yasasını delmiş oluyor benim Schrodinger de kedisi de yalan olcak :P Ben onun derdindeyim :D
En mantıklı açıklama, beynin uyanıp bedenin uyanmaması halindeyken beynin can sıkıntısına kendisine senaryolar uydurması gibi.. ama verdiğin Aref örneği aklımı çeldi.. Cidden bir hilesi yok mudur ki o işin :)
Böyle bir şeyin olduğuna inanmak istemiyorum ya bi gece aniden başıma gelirse korkudan ölürüm herhalde :D Ama cidden ilginç olurdu bunu yaşamak :)

hahaa ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi:)

Ben astral seyahate inanıyorum evet belki hiç başına gelmeyenler için yada etrafında yaşan kişiler olmadığı için bazılarına hayal gibi gelebilir ama ben inanıyorum =) Ve bunun insanları delirttiği saçmalığınada karşı çıkıyorum :M: Forum beni deli sancak :D :D

ben destekçinim cemree:D
yalnız değilsin

Geri