• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Astral seyahat nedir?

ASTRAL SEYAHAT

Astral dünya içinde bulundugumuz saat ve tarih dilimidir.Düşünce hızıyla hareket edildiğinden bir yerden bir yere gitmek saniyeler alır. Bu tip astral ayrılmalarda yaşanan olaylar ve görülen şahıslar gerçektende o anda yaşanmakta olan şeylerdir. Örneğin uzaktaki bir akrabanızı düşündüğünüzde kendinizi bir anda onun yanında bulabilirsiniz. Eger yanına gittiğiniz insanın psisik güçleri ilerlemişse geldiğinizi anlayabilir. Astral ayrılma ile bulunduğumuz zaman diliminde gezebildiğimiz ve her şey düşünce hızına bağlı olduğundan daha fazla yükseklere çıkıp gezegenler arası astral seyahat yapmak olasıdır. Fakat bunu yapabilmek için bedenimizi astral bedene bağlayan kordonu gevşetmek gerekir. Bunu yapabilmek için astral deneyimlerimizin oldukça fazla olması gerekir. Bu kordon gözle görülür bir şey değildir. Kopması gibi bir şey de mümkün olamaz. Bu kordon sadece bedenle ruh arasındaki bir çekimi ifade eder.

Gördüğüm an astral seyahat yapıyo diye fırladım yerimden tabii bizimkiler sen nerden biliyosun falan diyince biraz sorun oldu ama :D evet tam olarak yaptığı buydu

Ben pek ilgilenmediğimden bilemedim ama şimdi düşününce mantıklı geliyor başka türlü nasıl yapacak o gösteriyi :D

İşte tam olarak benimde yaşadığım bu =) bendensin araz ;) :D bunu bir kaç defa anlamak isteyerek uyu yani kendinin farkında olarak uyu rüyaya başladığın an kontrol senin elinde oluyo

bunu yapmak istediğimde gerçekten yapmak istediğimde oluyor ama .bazen olmuyo yanı kayıtsız kaldıgımda olmuyor.
en son cok sevdıgım bırını gormustum ruyamda. uyandım gördüklerimi düşündüm tekrar yattığımda yine rüya kaldıgı yerden ıstedıgım sekılde gerçekleşti ve bitmesini istediğim anda bitti.yanı ruya kendı ıstegımle sona erdı tam olarak bu oluyor dımı cemre

ASTRAL SEYAHAT İLE İLGİLİ RESİMLER

astral-seyahat-01.JPG

astral-seyahat-04.JPG

bunu yapmak istediğimde gerçekten yapmak istediğimde oluyor ama .bazen olmuyo yanı kayıtsız kaldıgımda olmuyor.
en son cok sevdıgım bırını gormustum ruyamda. uyandım gördüklerimi düşündüm tekrar yattığımda yine rüya kaldıgı yerden ıstedıgım sekılde gerçekleşti ve bitmesini istediğim anda bitti.yanı ruya kendı ıstegımle sona erdı tam olarak bu oluyor dımı cemre

Aynen öyle =) önce uyanıp tekrar uyuduktan sonra istediğini düşündüğünde oluyor görüyorsun ve istediğin şekilde devam ediyor kontrol sende kalıyor

ahahaha o okadar kolay birşey değil benim var öyle tanıdığım var uğraşıyor bayadır ve hiçbir sonuca ulaşamamış yani kolay birşeyde değil zaten.. çok fazla konsantre inanmak ve odaklanmak gerekiyor

Gerçekten düşündükçe daha da imkansız gelmeye başladı aslında ya :)) Bilmiyorum fazla kurcalamayayım en iyisi ben bu işleri yanlışlıkla başıma geliverir bi gece falan korkarım ben :D

Dediğim gibi tam olarak tekniklerini uygulamıyorum sadece rüyadayken bunu bir şekilde hissediyorum eğer çok fazla kontrol etmeye çalışırsam uyanıyorum. Mesela dün gece fark ettim ve rüyada kalabalık bir yerdeydim ordan dışarı çıktım bunu hatırlıyorum daha sonra beni bir şey kovaladı yani köpek gibi bir şey bende rüyadan çıktım uyandım ya kulağa saçma geliyo ama oluyo böyle şeyler. Başka ruhlarla karşılaşma gerçekmi diye sormuşun. Ben tam anlamıyla astral seyahat yapmadığım için başka bir aleme geçiş yapamıyorum bu yüzden rüyamda ne varsa onu görüyorum. Ama yapan arkadaşlarım var ve evet başka şeylerle karşılaştıklarını bir kaç defa duydum. Uzayda gezinmek demişin. Bu o kadar kolay bir şey değil. En başta şunu göze almak gerek; Astral seyahatte ruh bedenden ayrılıyo yani bu ayrılmayı yaşadığın an kendi bedenini yatakta yatıyo olarak göreceksin ya da nerede ayrılmayı yaşadıysan, bunu göze alabilmek gerek ... İlk önce yakın yerlere gidebilirsin en fazla evinde dolaşırsın daha sonra dışarı çıkmak başka şehirler ve en son uzay gelir yani sen hadi uzaya çıkıyım diyemezsin bir anda bu aylarını alabilir. Hatırlıyomusunuz bilmiyorum aref yetenek sizsinizde bir gösteri yapmıştı kendisi uyuyup masada oturanlarla oyun oynamıstı sandalye düşürüp tabak kırmıştı... işte o, o an astral seyahatteydi gercekten ruhu bedenden ayrılmıştı bu yüzden nabzı atmıyodu ve görünmeden eşyaları devirebiliyordu ... ama o baya ileri bir sevye tabi hadi diyince dalmak bedenden ayrılmak çok kolay değil =) Yapanlar aklını kaçırmış olmuyo sadece başka bir alemin varlığınıda artık gözleriyle gördüğü için farklı biri oluyo. Korkanlar var mı? evet hemde çok fazla adı üstünde ruhlar alemindesin herşeyle karşılaşabilirsin. Şu korku filimlerinde gördüğümüz falcılar vardır ya hani insanların ölü akrabalarıyla konuşup haber getirirler onları görüştürürler falan onlarda da teknik hakimdir. Fakat o da biraz hayal gücü hakim tabi :D

Gerçekten teşekkür ederim :) Senin yaşadığın o rüyanın kontrolü ya da uyanıp sonra rüyaya kaldığı yerden devam etme olaylarını ben de yaşadım ama araştırmıştım uyku, rem evresindeyken böyle şeyler olabilirmiş, normalmiş..
Ama bu astral seyahat olayı bir türlü yatmadı benim aklıma ya :) Yani insan bedeninden ayrılınca kendini nasıl sabitleyebilir ki mümkün değil bi kere dünya dönüyor, evren hareket halinde nereye tutunacaksın.. Hadi ilahi takdir oldu diyelim, devletler bu özel yetenekli insanları neden kullanmasınlar.. Böyle bir dizi vardı hatta :)) Hadi onları da geçtim adamlar belirsizlik yasasını delmiş oluyor benim Schrodinger de kedisi de yalan olcak :P Ben onun derdindeyim :D
En mantıklı açıklama, beynin uyanıp bedenin uyanmaması halindeyken beynin can sıkıntısına kendisine senaryolar uydurması gibi.. ama verdiğin Aref örneği aklımı çeldi.. Cidden bir hilesi yok mudur ki o işin :)
Böyle bir şeyin olduğuna inanmak istemiyorum ya bi gece aniden başıma gelirse korkudan ölürüm herhalde :D Ama cidden ilginç olurdu bunu yaşamak :)

Geri