Sen hangisini uyguluyorsun? bi de mesela kontrol edebildiğini farkedince napıyorsun, istediğin sahneleri mi görüyorsun yoksa bu uzayda gezinme, başka ruhlarla karşılaşma olayı gerçek mi?
Dediğim gibi tam olarak tekniklerini uygulamıyorum sadece rüyadayken bunu bir şekilde hissediyorum eğer çok fazla kontrol etmeye çalışırsam uyanıyorum. Mesela dün gece fark ettim ve rüyada kalabalık bir yerdeydim ordan dışarı çıktım bunu hatırlıyorum daha sonra beni bir şey kovaladı yani köpek gibi bir şey bende rüyadan çıktım uyandım ya kulağa saçma geliyo ama oluyo böyle şeyler. Başka ruhlarla karşılaşma gerçekmi diye sormuşun. Ben tam anlamıyla astral seyahat yapmadığım için başka bir aleme geçiş yapamıyorum bu yüzden rüyamda ne varsa onu görüyorum. Ama yapan arkadaşlarım var ve evet başka şeylerle karşılaştıklarını bir kaç defa duydum. Uzayda gezinmek demişin. Bu o kadar kolay bir şey değil. En başta şunu göze almak gerek; Astral seyahatte ruh bedenden ayrılıyo yani bu ayrılmayı yaşadığın an kendi bedenini yatakta yatıyo olarak göreceksin ya da nerede ayrılmayı yaşadıysan, bunu göze alabilmek gerek ... İlk önce yakın yerlere gidebilirsin en fazla evinde dolaşırsın daha sonra dışarı çıkmak başka şehirler ve en son uzay gelir yani sen hadi uzaya çıkıyım diyemezsin bir anda bu aylarını alabilir. Hatırlıyomusunuz bilmiyorum aref yetenek sizsinizde bir gösteri yapmıştı kendisi uyuyup masada oturanlarla oyun oynamıstı sandalye düşürüp tabak kırmıştı... işte o, o an astral seyahatteydi gercekten ruhu bedenden ayrılmıştı bu yüzden nabzı atmıyodu ve görünmeden eşyaları devirebiliyordu ... ama o baya ileri bir sevye tabi hadi diyince dalmak bedenden ayrılmak çok kolay değil =) Yapanlar aklını kaçırmış olmuyo sadece başka bir alemin varlığınıda artık gözleriyle gördüğü için farklı biri oluyo. Korkanlar var mı? evet hemde çok fazla adı üstünde ruhlar alemindesin herşeyle karşılaşabilirsin. Şu korku filimlerinde gördüğümüz falcılar vardır ya hani insanların ölü akrabalarıyla konuşup haber getirirler onları görüştürürler falan onlarda da teknik hakimdir. Fakat o da biraz hayal gücü hakim tabi
evet cemre söylesene birkaç teknik.. bende hep merak etmişimdir bu olayı ama hiç denesem fikrine kapılmadım.. şimdi sen diyince bi cesaret olmadı değil ..
bide çıkamama gibi bi olay söz konusu oluyo mu..
Denemek sana kalmış ama gerçekten cesaretin varsa =) Çıkmama yada astral seyahatte ölmek gibi şeyler söz konusu değildir. Yada o alemde kalıp bedenine dönememek falan... Sadece o an biri sizi aniden uyandırmaya çalışırsa uyanmanız zaman alır çevredekiler biraz korkabilir =)
Yani yaşadığım astral seyahat mı bilmiyorum ama rüyalarımı bazen kontrole debiliyorum yani uyku esnasında gördüğüm rüyadan uyansam dahi tekrar yattığımda o şeyin devamını yaşamak istiyorsam bunu yaşıyorum.bir kaç kez oldu bu .son sıralarda denemedim hiç.yani bu astal seyahat mıdır bilemiyorum öyle bir şeyler yaşıyorum.yaşadığım o durumdan kendimi soyutlayabiliyorum.
Gördüğüm an astral seyahat yapıyo diye fırladım yerimden tabii bizimkiler sen nerden biliyosun falan diyince biraz sorun oldu ama evet tam olarak yaptığı buydu
Yani yaşadığım astral seyahat mı bilmiyorum ama rüyalarımı bazen kontrole debiliyorum yani uyku esnasında gördüğüm rüyadan uyansam dahi tekrar yattığımda o şeyin devamını yaşamak istiyorsam bunu yaşıyorum.bir kaç kez oldu bu .son sıralarda denemedim hiç.yani bu astal seyahat mıdır bilemiyorum öyle bir şeyler yaşıyorum.yaşadığım o durumdan kendimi soyutlayabiliyorum.
İşte tam olarak benimde yaşadığım bu =) bendensin araz bunu bir kaç defa anlamak isteyerek uyu yani kendinin farkında olarak uyu rüyaya başladığın an kontrol senin elinde oluyo