Astroloji Sohbetleri..

Pekala başka ne söyleyebilirsin mutlulukistebuuu Hadi beni biraz daha heyecanlandır mutlulukistebuuu

Şöyle birşey yapabilirim. İlişki astrolojisi dersi alıyorum şuan eğer aday varsa doğum tarih saat ve yerini de biliyorsan aşk var mı olabilir mi diye bakabilirim.. Hayatında biri varsa yürür mü bu ilişki anlaşabilir misiniz uyumlu musunuz gibi

Astrolojide derindeki uyuma bakabilmek için Drakonik haritaya bakılır.

Drakonik harita ruhumuzun (doğumdan önce bedene giren) haritasıdır.

Bir astroloji haritasında merkür saturn olumlu açısı doğuştan matematik konusunda iyi olacağınızı gösterir.

Bende var mesala.. Matematik te her zaman iyiyimdir. Hiç zayıf aldığım görülmemiştir. Hatta genel matematik not ortalamama baksak heralde 90 çıkar. :)

Bir astroloji haritasında merkür saturn olumlu açısı doğuştan matematik konusunda iyi olacağınızı gösterir.

Bende var mesala.. Matematik te her zaman iyiyimdir. Hiç zayıf aldığım görülmemiştir. Hatta genel matematik not ortalamama baksak heralde 90 çıkar. :)
Benim olumlu mu çok merak ettim şimdi:D Merkürumün venüsle ve plutoyla da açısı vardı hatta galiba. Acayip merküryen bir insanım aslında, sürukleyen gezegenimin mars olması talihsizlik olmuş :D

Peki mesela beni hiç tanımıyor olsan genel olarak haritama baktığında ne düşünürdün mesleğimle ilgili? Yani ne iş yapsam başarılı olurdum sence?

Astroloji insanın yapabileceği mesleklerle ilgili bilgi veriyor ama bn o konuda daha çok bilgili değilim ama seni ilk tanıdığım andan itibaren çizim yapan projelerle uğraşan biri canlanıyor gözümde.. :)

Geri