KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 10 Arl 2017 #42 _nehir_ dediki: Burayı da unutmuşuz iyice @KıRMıZı Genişletmek için tıklayın... Bu aralar fazla yoğunum.. Yıl sonu şirkette işler yoğun.. Ondan kendimi bile unutuyorum arada..
_nehir_ dediki: Burayı da unutmuşuz iyice @KıRMıZı Genişletmek için tıklayın... Bu aralar fazla yoğunum.. Yıl sonu şirkette işler yoğun.. Ondan kendimi bile unutuyorum arada..
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 10 Arl 2017 #43 KıRMıZı dediki: Bu aralar fazla yoğunum.. Yıl sonu şirkette işler yoğun.. Ondan kendimi bile unutuyorum arada.. Genişletmek için tıklayın... Yıl sonu herkeste bir yoğunluk var, doğrudur.. Kolay gelsin çok
KıRMıZı dediki: Bu aralar fazla yoğunum.. Yıl sonu şirkette işler yoğun.. Ondan kendimi bile unutuyorum arada.. Genişletmek için tıklayın... Yıl sonu herkeste bir yoğunluk var, doğrudur.. Kolay gelsin çok
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 10 Arl 2017 #44 _nehir_ dediki: Yıl sonu herkeste bir yoğunluk var, doğrudur.. Kolay gelsin çok Genişletmek için tıklayın... Sağolasın sana da kolay gelsin..
_nehir_ dediki: Yıl sonu herkeste bir yoğunluk var, doğrudur.. Kolay gelsin çok Genişletmek için tıklayın... Sağolasın sana da kolay gelsin..
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 11 Ock 2018 #45 Evet evet güneş önemli.. 12. Ev güneşi utangaçlık verir..
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 12 Ock 2018 #47 KıRMıZı dediki: Evet evet güneş önemli.. 12. Ev güneşi utangaçlık verir.. Genişletmek için tıklayın... Astroloji kursun bitti mi Kırmızım sana sormam gerekenler var
KıRMıZı dediki: Evet evet güneş önemli.. 12. Ev güneşi utangaçlık verir.. Genişletmek için tıklayın... Astroloji kursun bitti mi Kırmızım sana sormam gerekenler var
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 12 Ock 2018 #48 Ukte dediki: Tam olarak olay nedir ? Genişletmek için tıklayın... Olay derken?
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 13 Ock 2018 #49 _nehir_ dediki: Astroloji kursun bitti mi Kırmızım sana sormam gerekenler var Genişletmek için tıklayın... Tahmin Astrolojisindeyiz.. Canım sor bakalım.. Biliyorsam söylerim
_nehir_ dediki: Astroloji kursun bitti mi Kırmızım sana sormam gerekenler var Genişletmek için tıklayın... Tahmin Astrolojisindeyiz.. Canım sor bakalım.. Biliyorsam söylerim
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 14 Ock 2018 #50 KıRMıZı dediki: Tahmin Astrolojisindeyiz.. Canım sor bakalım.. Biliyorsam söylerim Genişletmek için tıklayın... Satürn oğlak burcuna geçmiş, hangi evi nasıl etkiler sen biliyor musun? Son zamanların en revaçta olan astroloji konusu
KıRMıZı dediki: Tahmin Astrolojisindeyiz.. Canım sor bakalım.. Biliyorsam söylerim Genişletmek için tıklayın... Satürn oğlak burcuna geçmiş, hangi evi nasıl etkiler sen biliyor musun? Son zamanların en revaçta olan astroloji konusu