P Papatya V.I.P V.I.P 1 Eyl 2012 #34 Acı-Hayat dediki: harikalar rüzgargülü emeğine sağlık Genişletmek için tıklayın... Bu yorumu görmek sevindirici Teşekkürler @Acı-Hayat Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
Acı-Hayat dediki: harikalar rüzgargülü emeğine sağlık Genişletmek için tıklayın... Bu yorumu görmek sevindirici Teşekkürler @Acı-Hayat
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 1 Eyl 2012 #35 Ben bayan resimli avatarlar kullanmıyorum ama hepside çok hoş emeklerine sağlık canım.
Tuba ♕ Özel üye 1 Eyl 2012 #36 RüzqαrqüŁü dediki: Bu yorumu görmek sevindirici Teşekkürler @Acı-Hayat Genişletmek için tıklayın... rica ederim rüzgargülümdaha çok yorum göreceksiniz benden Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
RüzqαrqüŁü dediki: Bu yorumu görmek sevindirici Teşekkürler @Acı-Hayat Genişletmek için tıklayın... rica ederim rüzgargülümdaha çok yorum göreceksiniz benden
P Papatya V.I.P V.I.P 1 Eyl 2012 #37 Acı-Hayat dediki: rica ederim rüzgargülümdaha çok yorum göreceksiniz benden Genişletmek için tıklayın... Dileriz tatlım inşaAllah
Acı-Hayat dediki: rica ederim rüzgargülümdaha çok yorum göreceksiniz benden Genişletmek için tıklayın... Dileriz tatlım inşaAllah
P Papatya V.I.P V.I.P 2 Eyl 2012 #38 Görmemişim ben bu yorumu aman ablam kusura bakma geri gelince gördüm O zaman sana farklı bi şeyler bakıcam teşekkür ederim @Çağlayağmur Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
Görmemişim ben bu yorumu aman ablam kusura bakma geri gelince gördüm O zaman sana farklı bi şeyler bakıcam teşekkür ederim @Çağlayağmur
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 3 Eyl 2012 #39 Hangi programı kullanıyorsun? canım bence gayet güzel görünüyorlar.
P Papatya V.I.P V.I.P 3 Eyl 2012 #40 Çağlayağmur dediki: Hangi programı kullanıyorsun? canım bence gayet güzel görünüyorlar. Genişletmek için tıklayın... PhotoScape,program denilmez ama öylesine yapıyorum. Adobelere para harcayacak kadar iyi değilim Görüşün için teşekkür ederim =KK
Çağlayağmur dediki: Hangi programı kullanıyorsun? canım bence gayet güzel görünüyorlar. Genişletmek için tıklayın... PhotoScape,program denilmez ama öylesine yapıyorum. Adobelere para harcayacak kadar iyi değilim Görüşün için teşekkür ederim =KK