YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 5 Eyl 2012 #41 Resimler farklı sunucuya alınmış kalıcı olarak, gerçekten beğendim harika olmuş.
P Papatya V.I.P V.I.P 5 Eyl 2012 #42 YoRuMSuZ dediki: Resimler farklı sunucuya alınmış kalıcı olarak, gerçekten beğendim harika olmuş. Genişletmek için tıklayın... Farklı sunucu =BB Beğenmen beni mutlu etti Yorumsuz. Teşekkür ederim...
YoRuMSuZ dediki: Resimler farklı sunucuya alınmış kalıcı olarak, gerçekten beğendim harika olmuş. Genişletmek için tıklayın... Farklı sunucu =BB Beğenmen beni mutlu etti Yorumsuz. Teşekkür ederim...
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 5 Eyl 2012 #43 Genelde başka sitelerde bulunuyor resimler. imgur ise resim upload sitesi burada olması çok daha iyi.
Genelde başka sitelerde bulunuyor resimler. imgur ise resim upload sitesi burada olması çok daha iyi.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 15 Eyl 2012 #45 Sen yapıyorsun sanırım avatarları çok güzel oluyor eline emeğine sağlık Banada yapabilir misin bebek yada küçük çocuk avatarı. Nickimide yazabilirsen güzel olur aslında yazamasanda sorun olmaz
Sen yapıyorsun sanırım avatarları çok güzel oluyor eline emeğine sağlık Banada yapabilir misin bebek yada küçük çocuk avatarı. Nickimide yazabilirsen güzel olur aslında yazamasanda sorun olmaz
P Papatya V.I.P V.I.P 15 Eyl 2012 #46 ZeyNoO dediki: Sen yapıyorsun sanırım avatarları çok güzel oluyor eline emeğine sağlık Banada yapabilir misin bebek yada küçük çocuk avatarı. Nickimide yazabilirsen güzel olur aslında yazamasanda sorun olmaz Genişletmek için tıklayın... Bana ait diye belirttiklerimi kendim yaptım Zeyno Yaparım tabi ne demek Teşekkürler
ZeyNoO dediki: Sen yapıyorsun sanırım avatarları çok güzel oluyor eline emeğine sağlık Banada yapabilir misin bebek yada küçük çocuk avatarı. Nickimide yazabilirsen güzel olur aslında yazamasanda sorun olmaz Genişletmek için tıklayın... Bana ait diye belirttiklerimi kendim yaptım Zeyno Yaparım tabi ne demek Teşekkürler
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 15 Eyl 2012 #47 3'ü de güzel olmuş Ortadaki kullandığım avatarlardan biri zaten onu ayrı beğendim Eline emeğine sğalık canım
3'ü de güzel olmuş Ortadaki kullandığım avatarlardan biri zaten onu ayrı beğendim Eline emeğine sğalık canım
P Papatya V.I.P V.I.P 16 Eyl 2012 #48 ZeyNoO dediki: 3'ü de güzel olmuş Ortadaki kullandığım avatarlardan biri zaten onu ayrı beğendim Eline emeğine sğalık canım Genişletmek için tıklayın... Beğenmiceksin diye korktum bende Beğendiğine çook çok sevindim ablacım
ZeyNoO dediki: 3'ü de güzel olmuş Ortadaki kullandığım avatarlardan biri zaten onu ayrı beğendim Eline emeğine sğalık canım Genişletmek için tıklayın... Beğenmiceksin diye korktum bende Beğendiğine çook çok sevindim ablacım
P Papatya V.I.P V.I.P 20 Ksm 2012 #49 - Bayağıdır hiçbir şey yapmıyorum, Bi bakayım dedim... Sorun bende değil,programda! - -