Paradoks ... Elif ... Özel üye 26 Ksm 2011 #141 KıRMıZı dediki: neden bu avatarı tercih ettin Genişletmek için tıklayın... Bilmem zevk meselesi
Paradoks ... Elif ... Özel üye 26 Ksm 2011 #143 RUZG4R dediki: neden bu kadar çok avatar değiştiriyorsun Genişletmek için tıklayın... Avatarıma taktınız ama Bilmem sıkılgan brisiyimdir . Yada renkli o yüzden bir avatar beni paklamıyor.
RUZG4R dediki: neden bu kadar çok avatar değiştiriyorsun Genişletmek için tıklayın... Avatarıma taktınız ama Bilmem sıkılgan brisiyimdir . Yada renkli o yüzden bir avatar beni paklamıyor.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 26 Ksm 2011 #144 DiLa ** dediki: Avatarıma taktınız ama Bilmem sıkılgan brisiyimdir . Yada renkli o yüzden bir avatar beni paklamıyor. Genişletmek için tıklayın... sıkılganım derken herseyden bu kadar çabuk sıkılır mısın
DiLa ** dediki: Avatarıma taktınız ama Bilmem sıkılgan brisiyimdir . Yada renkli o yüzden bir avatar beni paklamıyor. Genişletmek için tıklayın... sıkılganım derken herseyden bu kadar çabuk sıkılır mısın
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 29 Ksm 2011 #147 Hayata bakışın nedir?Bir cümleyle anlatabilir misin?
Paradoks ... Elif ... Özel üye 30 Ksm 2011 #148 KıRMıZı dediki: sen şimdi nereye kayboluyorsun bakim Genişletmek için tıklayın... Şirketin kridorlarında kayboluyorum
KıRMıZı dediki: sen şimdi nereye kayboluyorsun bakim Genişletmek için tıklayın... Şirketin kridorlarında kayboluyorum
Paradoks ... Elif ... Özel üye 30 Ksm 2011 #149 arz-ı hal dediki: Hayata bakışın nedir?Bir cümleyle anlatabilir misin? Genişletmek için tıklayın... Matem
arz-ı hal dediki: Hayata bakışın nedir?Bir cümleyle anlatabilir misin? Genişletmek için tıklayın... Matem