P Papatya V.I.P V.I.P 19 Tem 2016 #171 Mide bulantım sanki yüzüme yansımış. Her zaman ki çatık kaşlarım da cabası. Bir dilim pasta ile bu yüzde çiçekler miçekler açardı da el mahkum.
Mide bulantım sanki yüzüme yansımış. Her zaman ki çatık kaşlarım da cabası. Bir dilim pasta ile bu yüzde çiçekler miçekler açardı da el mahkum.
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 19 Tem 2016 #172 Sürekli uykulu bir surat görüyorum uyumalara doyamadım bu hafta :/
dderya kOkOşŞ V.I.P 20 Tem 2016 #173 Acilen uzamasi gereken kahkuller... bugun eski fotograflarima bakip bir kez daha anladim ki kahkul bana asla yakismiyor.
Acilen uzamasi gereken kahkuller... bugun eski fotograflarima bakip bir kez daha anladim ki kahkul bana asla yakismiyor.
dderya kOkOşŞ V.I.P 20 Tem 2016 #176 Papatya dediki: Kızarmış gözlerimi görüyorum. Genişletmek için tıklayın... Ayni seyi yazmak uzere konuya gelmistim
Papatya dediki: Kızarmış gözlerimi görüyorum. Genişletmek için tıklayın... Ayni seyi yazmak uzere konuya gelmistim
P Papatya V.I.P V.I.P 20 Tem 2016 #177 dderya dediki: Ayni seyi yazmak uzere konuya gelmistim Genişletmek için tıklayın...