KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 27 Tem 2016 #193 Makyajsız sade bir güzellik.. Sanırım sadece ben görmüyorum.. Bugün çok güzel göründüğümü bi kaç kişide söyledi..
Makyajsız sade bir güzellik.. Sanırım sadece ben görmüyorum.. Bugün çok güzel göründüğümü bi kaç kişide söyledi..
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 8 Ags 2016 #194 kirli sakal hasıl olmuş bende..fena durmuyor ama ...
Kin tutmaz Uzman 8 Ags 2016 #195 Şakaklarıma kar mı yağdı ne var? Benim mi Allahım bu çizgili yüz? Ya gözler altındaki mor halkalar? Neden böyle düşman görünürsünüz, Yıllar yılı dost bildiğim aynalar? (Cahit.S.T)
Şakaklarıma kar mı yağdı ne var? Benim mi Allahım bu çizgili yüz? Ya gözler altındaki mor halkalar? Neden böyle düşman görünürsünüz, Yıllar yılı dost bildiğim aynalar? (Cahit.S.T)
P Papatya V.I.P V.I.P 8 Ags 2016 #196 Yüzümdeki geçmek bilmeyen problemlerimi, yorgunluğumu, uykusuzluğumu, zamansızlığımı.
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 12 Ags 2016 #198 sanırım dinlenme zamanım gelmişte geçiyor kendime zaman ayırmalıyım..
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 13 Ags 2016 #200 -araz- dediki: Dağınık saç baş birbirine girmiş bitap bir anne Genişletmek için tıklayın... sanırım alışılmış dışında yeni anne tipi bu
-araz- dediki: Dağınık saç baş birbirine girmiş bitap bir anne Genişletmek için tıklayın... sanırım alışılmış dışında yeni anne tipi bu