KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 17 Tem 2021 #11 Lelis dediki: Oh oh abime bak sen ağzının da tadını biliyor bende bayramla ilgili bir başlık acacaktım özellikle bayramı bekledim yarın bende onu acayım şöyle geçmişe yolculuk yapalım Genişletmek için tıklayın... Gönlümü biraz gezdirdimmi ne yani olsa kötümü olur
Lelis dediki: Oh oh abime bak sen ağzının da tadını biliyor bende bayramla ilgili bir başlık acacaktım özellikle bayramı bekledim yarın bende onu acayım şöyle geçmişe yolculuk yapalım Genişletmek için tıklayın... Gönlümü biraz gezdirdimmi ne yani olsa kötümü olur
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 17 Tem 2021 #12 Baklava İçli köfte Biber dolması Peynirli gözleme bide bizim buranın meşhur yemeği sırın annemmmm bayramda yanındayım
Baklava İçli köfte Biber dolması Peynirli gözleme bide bizim buranın meşhur yemeği sırın annemmmm bayramda yanındayım
Enda Neylersin!!! V.I.P 18 Tem 2021 #14 violeta dediki: Gittiğimiz yerlerde yesene hadi, diye baskı yapılmasın yeter Genişletmek için tıklayın... Abow eskiden cok çektim ya baklavayı sayarlardı hep bir de kurban zamanıysa kurban eti insan bıkıyor buralarda o yönden rahatım
violeta dediki: Gittiğimiz yerlerde yesene hadi, diye baskı yapılmasın yeter Genişletmek için tıklayın... Abow eskiden cok çektim ya baklavayı sayarlardı hep bir de kurban zamanıysa kurban eti insan bıkıyor buralarda o yönden rahatım
M Misafir847 Ziyaretçi 18 Tem 2021 #15 Lelis dediki: Abow eskiden cok çektim ya baklavayı sayarlardı hep bir de kurban zamanıysa kurban eti insan bıkıyor buralarda o yönden rahatım Genişletmek için tıklayın... Ananem hep küserdi hayırdır niye yemiyorsun, diye anlıyorum yani seni
Lelis dediki: Abow eskiden cok çektim ya baklavayı sayarlardı hep bir de kurban zamanıysa kurban eti insan bıkıyor buralarda o yönden rahatım Genişletmek için tıklayın... Ananem hep küserdi hayırdır niye yemiyorsun, diye anlıyorum yani seni
Enda Neylersin!!! V.I.P 18 Tem 2021 #16 violeta dediki: Ananem hep küserdi hayırdır niye yemiyorsun, diye anlıyorum yani seni Genişletmek için tıklayın... Ay allahım ya yicek yer kaldı mı demiyor kimse iyi şeker komasına falan girmiyoruz
violeta dediki: Ananem hep küserdi hayırdır niye yemiyorsun, diye anlıyorum yani seni Genişletmek için tıklayın... Ay allahım ya yicek yer kaldı mı demiyor kimse iyi şeker komasına falan girmiyoruz
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 18 Tem 2021 #17 "Gençsin sen yakarsın yediğini." Lafını duymayacagim her şey olabilir. Zaten tatlılarla aram yok. Tadına bakar bırakırım
"Gençsin sen yakarsın yediğini." Lafını duymayacagim her şey olabilir. Zaten tatlılarla aram yok. Tadına bakar bırakırım
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 18 Tem 2021 #18 Sentinus dediki: "Gençsin sen yakarsın yediğini." Lafını duymayacagim her şey olabilir. Zaten tatlılarla aram yok. Tadına bakar bırakırım Genişletmek için tıklayın... Sen yine de ye, boy olur o yediklerin bence
Sentinus dediki: "Gençsin sen yakarsın yediğini." Lafını duymayacagim her şey olabilir. Zaten tatlılarla aram yok. Tadına bakar bırakırım Genişletmek için tıklayın... Sen yine de ye, boy olur o yediklerin bence
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 18 Tem 2021 #19 GüLüCüKツ dediki: Sen yine de ye, boy olur o yediklerin bence Genişletmek için tıklayın... 183cm boy, 100 kilo. bence yeterince yedim ben hocam Açgözlülüğe kaçar fazlası
GüLüCüKツ dediki: Sen yine de ye, boy olur o yediklerin bence Genişletmek için tıklayın... 183cm boy, 100 kilo. bence yeterince yedim ben hocam Açgözlülüğe kaçar fazlası
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 18 Tem 2021 #20 Sentinus dediki: 183cm boy, 100 kilo. bence yeterince yedim ben hocam Açgözlülüğe kaçar fazlası Genişletmek için tıklayın... Maşallah, ne bileyim bizim buradaki gençlere öyle diyorlar da, bende sana söylemek istedim tam basketbolcu olmaya adaymışsın aslında
Sentinus dediki: 183cm boy, 100 kilo. bence yeterince yedim ben hocam Açgözlülüğe kaçar fazlası Genişletmek için tıklayın... Maşallah, ne bileyim bizim buradaki gençlere öyle diyorlar da, bende sana söylemek istedim tam basketbolcu olmaya adaymışsın aslında