Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 18 Tem 2021 #21 GüLüCüKツ dediki: Maşallah, ne bileyim bizim buradaki gençlere öyle diyorlar da, bende sana söylemek istedim tam basketbolcu olmaya adaymışsın aslında Genişletmek için tıklayın... Yaşlandık artık hocam. Zamanında biraz futbolla ilgilendim amatör olarak. Basketi sadece izlerken seviyorum
GüLüCüKツ dediki: Maşallah, ne bileyim bizim buradaki gençlere öyle diyorlar da, bende sana söylemek istedim tam basketbolcu olmaya adaymışsın aslında Genişletmek için tıklayın... Yaşlandık artık hocam. Zamanında biraz futbolla ilgilendim amatör olarak. Basketi sadece izlerken seviyorum
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 18 Tem 2021 #22 Sentinus dediki: Yaşlandık artık hocam. Zamanında biraz futbolla ilgilendim amatör olarak. Basketi sadece izlerken seviyorum Genişletmek için tıklayın... O boy bende olacaktı ki yeğenimde 16 yaşında 1.80 falan boyu onu da ikna edemiyorum o bile benden geçti hala diyor
Sentinus dediki: Yaşlandık artık hocam. Zamanında biraz futbolla ilgilendim amatör olarak. Basketi sadece izlerken seviyorum Genişletmek için tıklayın... O boy bende olacaktı ki yeğenimde 16 yaşında 1.80 falan boyu onu da ikna edemiyorum o bile benden geçti hala diyor
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 18 Tem 2021 #23 GüLüCüKツ dediki: O boy bende olacaktı ki yeğenimde 16 yaşında 1.80 falan boyu onu da ikna edemiyorum o bile benden geçti hala diyor Genişletmek için tıklayın... 16 yaş geç değil aslında. Ama biraz fazladan istek gerekli o yaş grubu için.
GüLüCüKツ dediki: O boy bende olacaktı ki yeğenimde 16 yaşında 1.80 falan boyu onu da ikna edemiyorum o bile benden geçti hala diyor Genişletmek için tıklayın... 16 yaş geç değil aslında. Ama biraz fazladan istek gerekli o yaş grubu için.
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 18 Tem 2021 #24 Sentinus dediki: 16 yaş geç değil aslında. Ama biraz fazladan istek gerekli o yaş grubu için. Genişletmek için tıklayın... Aynen benim söylememle olacak iş değil, kendisinin istemesi gerekiyor, isteği de pek yok. Mevlam kimine at verir, meydan vermez; kimine meydan verir, at vermez diye boşuna dememişler
Sentinus dediki: 16 yaş geç değil aslında. Ama biraz fazladan istek gerekli o yaş grubu için. Genişletmek için tıklayın... Aynen benim söylememle olacak iş değil, kendisinin istemesi gerekiyor, isteği de pek yok. Mevlam kimine at verir, meydan vermez; kimine meydan verir, at vermez diye boşuna dememişler