MeRciMeK V.I.P V.I.P 9 Ags 2014 #11 Bana bir tane sari yapsan hem ogluma hem kizima kullanirim hihi Ellerine gozlerine saglik masallah, bebislere de uzun omurler bide keltosuna opucukler
Bana bir tane sari yapsan hem ogluma hem kizima kullanirim hihi Ellerine gozlerine saglik masallah, bebislere de uzun omurler bide keltosuna opucukler
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 9 Ags 2014 #12 Vayy bunları hep hanımeli bölümünde başkalarının yaptıkları paylaşımlarda görmüştüm. Demek sen de yapabiliyorsun çok şirin görünüyor. Diğer çalışmaları da bekleriz.
Vayy bunları hep hanımeli bölümünde başkalarının yaptıkları paylaşımlarda görmüştüm. Demek sen de yapabiliyorsun çok şirin görünüyor. Diğer çalışmaları da bekleriz.
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 10 Ags 2014 #13 Düş dediki: hamarat hatunum benim, yok öyle bizim aslan parçasına huysuz demek! ikinizi de öpüyorum kocaman. Genişletmek için tıklayın... bizde seni öpüyoruz canım ayrıca teyzesi çok yaramaz valla,uyurken bile dört dönüyor
Düş dediki: hamarat hatunum benim, yok öyle bizim aslan parçasına huysuz demek! ikinizi de öpüyorum kocaman. Genişletmek için tıklayın... bizde seni öpüyoruz canım ayrıca teyzesi çok yaramaz valla,uyurken bile dört dönüyor
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 10 Ags 2014 #14 dderya dediki: ayyy cok tatli gorunuyolar buyuk yetenek bu maasallah : ) Genişletmek için tıklayın... teşekkürler canım
dderya dediki: ayyy cok tatli gorunuyolar buyuk yetenek bu maasallah : ) Genişletmek için tıklayın... teşekkürler canım
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 10 Ags 2014 #15 ZeyNoO dediki: Çok güzel ellerine sağlık Ben çeyiz için dantel örmeyi hep askıya alıyorum ama kapıya dayandımı girişeceğiz artık ) Genişletmek için tıklayın... ben çok seviyorum,iki saniye boş vaktim varsa ya sporda,ya örgüdeyim ee hele o gün gelsin,gece,gündüz örülüyor
ZeyNoO dediki: Çok güzel ellerine sağlık Ben çeyiz için dantel örmeyi hep askıya alıyorum ama kapıya dayandımı girişeceğiz artık ) Genişletmek için tıklayın... ben çok seviyorum,iki saniye boş vaktim varsa ya sporda,ya örgüdeyim ee hele o gün gelsin,gece,gündüz örülüyor
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 10 Ags 2014 #16 KıRMıZı dediki: Ellerine sağlık canım bnm çok güzeller.. Genişletmek için tıklayın... teşekkürler canım
KıRMıZı dediki: Ellerine sağlık canım bnm çok güzeller.. Genişletmek için tıklayın... teşekkürler canım
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 10 Ags 2014 #17 Çağlayağmur dediki: Canım bu ne hamaratlık böyle. Pembe olan çok güzel. Ellerine, emeğine sağlık. Genişletmek için tıklayın... sağol ablam,daha çok var,ben oğluma,ablamın oğluna falanda ördüm,bunlarında bitmiş hallerini gösteririm
Çağlayağmur dediki: Canım bu ne hamaratlık böyle. Pembe olan çok güzel. Ellerine, emeğine sağlık. Genişletmek için tıklayın... sağol ablam,daha çok var,ben oğluma,ablamın oğluna falanda ördüm,bunlarında bitmiş hallerini gösteririm
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 10 Ags 2014 #18 RUZG4R dediki: Kız mı Genişletmek için tıklayın... abimin kızınındı bunlar,doğdu bile nazenin
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 10 Ags 2014 #19 katip dediki: Daha ne marifetler var bacım da Genişletmek için tıklayın... şımarıcam abi
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 10 Ags 2014 #20 MeRciMeK dediki: Bana bir tane sari yapsan hem ogluma hem kizima kullanirim hihi Ellerine gozlerine saglik masallah, bebislere de uzun omurler bide keltosuna opucukler Genişletmek için tıklayın... en mantıklısı,ilk sarı cinsiyeti öğrenmeden yaptığım,sonra gelin kız olacak diye aradı,pembe yaptım bende sana da yaparım,için rahat olsun
MeRciMeK dediki: Bana bir tane sari yapsan hem ogluma hem kizima kullanirim hihi Ellerine gozlerine saglik masallah, bebislere de uzun omurler bide keltosuna opucukler Genişletmek için tıklayın... en mantıklısı,ilk sarı cinsiyeti öğrenmeden yaptığım,sonra gelin kız olacak diye aradı,pembe yaptım bende sana da yaparım,için rahat olsun