arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 10 Ags 2014 #21 YoRuMSuZ dediki: Vayy bunları hep hanımeli bölümünde başkalarının yaptıkları paylaşımlarda görmüştüm. Demek sen de yapabiliyorsun çok şirin görünüyor. Diğer çalışmaları da bekleriz. Genişletmek için tıklayın... bu kez şımarıcam inşallah bu arada toplu mesajı beceremedim
YoRuMSuZ dediki: Vayy bunları hep hanımeli bölümünde başkalarının yaptıkları paylaşımlarda görmüştüm. Demek sen de yapabiliyorsun çok şirin görünüyor. Diğer çalışmaları da bekleriz. Genişletmek için tıklayın... bu kez şımarıcam inşallah bu arada toplu mesajı beceremedim
Esr3 Özel Üye Özel üye 10 Ags 2014 #24 arz-ı hal dediki: sağol gız,sen gördüydün ya bunları Genişletmek için tıklayın... O yüzdende sasirmadim ya
arz-ı hal dediki: sağol gız,sen gördüydün ya bunları Genişletmek için tıklayın... O yüzdende sasirmadim ya
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 10 Ags 2014 #26 Esr3 dediki: O yüzdende sasirmadim ya Genişletmek için tıklayın... ama sende bitmiş halini görmedşn
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 10 Ags 2014 #27 patik dediki: Çok şekerler. Genişletmek için tıklayın... teşekkürler canım
MeRciMeK V.I.P V.I.P 11 Ags 2014 #28 arz-ı hal dediki: en mantıklısı,ilk sarı cinsiyeti öğrenmeden yaptığım,sonra gelin kız olacak diye aradı,pembe yaptım bende sana da yaparım,için rahat olsun Genişletmek için tıklayın... Ben sana iki is olmasin dedim, sari her halde olur diye
arz-ı hal dediki: en mantıklısı,ilk sarı cinsiyeti öğrenmeden yaptığım,sonra gelin kız olacak diye aradı,pembe yaptım bende sana da yaparım,için rahat olsun Genişletmek için tıklayın... Ben sana iki is olmasin dedim, sari her halde olur diye
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 12 Ags 2014 #29 MeRciMeK dediki: Ben sana iki is olmasin dedim, sari her halde olur diye Genişletmek için tıklayın... olsun bebeğin sana söz veriyorum yapıcam
MeRciMeK dediki: Ben sana iki is olmasin dedim, sari her halde olur diye Genişletmek için tıklayın... olsun bebeğin sana söz veriyorum yapıcam
Esr3 Özel Üye Özel üye 13 Ags 2014 #30 arz-ı hal dediki: ama sende bitmiş halini görmedşn Genişletmek için tıklayın... Göstermedin ki