arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 14 Nsn 2012 #2,501 unuttuğumu sanma her köpek havladığında aklımdasın
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 14 Nsn 2012 #2,502 Hatırlamak gönül dağındaki gül kadar güzel ise , unutulmak hüzün dağındaki diken kadar acıdır.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 15 Nsn 2012 #2,503 ''Bazı anıları unutmak iyidir. Bazı anılar da sahip olduğumuz her şeydir.''
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 15 Nsn 2012 #2,504 Hani yerle gök gibiyiz... İki sarmaş dolaş sevgili. Toprak yağmuru nasıl çekerse, Dudakların dudaklarımı öyle çekiyor işte. Yer çekimi değil bu kadın, Yar çekimi bilesin..
Hani yerle gök gibiyiz... İki sarmaş dolaş sevgili. Toprak yağmuru nasıl çekerse, Dudakların dudaklarımı öyle çekiyor işte. Yer çekimi değil bu kadın, Yar çekimi bilesin..
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 15 Nsn 2012 #2,505 Elimi bırakman mühim değil de, bi başkası, nasıl ?
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 15 Nsn 2012 #2,506 Duygusal bi şarkı dinlerken, aklınıza ilk gelen kişi; -hayatınızın içine eden kişidir.
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 15 Nsn 2012 #2,507 hesabıni veremeyeceginiz işlere kalkışmayin... çünkü öteki tarafta bulaşık yikatmiyorlar
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 15 Nsn 2012 #2,508 En kötüsü de ney biliyor musun ? - Ayrıldıktan sonra, sevgilin olduğunu duymak.
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 16 Nsn 2012 #2,509 Aşık Olduğun Kızın Geçmişi Senin İçin Önemliyse, Geleceğini Düşünmediğin Kızα Dokunmαyαcαksın...
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 17 Nsn 2012 #2,510 senin ne olduğun benim için önemli değil.sonuçta gözlerimin baktığı kadarsın, ben o gözleri senden çektiğim anda bana göre bon boş bi insansın..
senin ne olduğun benim için önemli değil.sonuçta gözlerimin baktığı kadarsın, ben o gözleri senden çektiğim anda bana göre bon boş bi insansın..