RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 17 Nsn 2012 #2,512 İnsanların ayrıntılara boğulmadığı günlerden kalma güzel bir cümle vardır : "Göz gördü gönül sevdi"
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 17 Nsn 2012 #2,514 Acıya, acıya.... acıta, acıta.... Kendini acıya... dolaya, dolaya... Bir kalbi kanata,kanata... unutursun... UNUTURSUN ! bazı sözler/seyler iz bırakır...unutursun derken onu hatırlamak işte böyle şey..
Acıya, acıya.... acıta, acıta.... Kendini acıya... dolaya, dolaya... Bir kalbi kanata,kanata... unutursun... UNUTURSUN ! bazı sözler/seyler iz bırakır...unutursun derken onu hatırlamak işte böyle şey..
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 17 Nsn 2012 #2,515 Acıya, acıya.... acıta, acıta.... Kendini acıya... dolaya, dolaya... Bir kalbi kanata,kanata... unutursun... UNUTURSUN ! bazı sözler/seyler iz bırakır...unutursun derken onu hatırlamak işte böyle bir şey..
Acıya, acıya.... acıta, acıta.... Kendini acıya... dolaya, dolaya... Bir kalbi kanata,kanata... unutursun... UNUTURSUN ! bazı sözler/seyler iz bırakır...unutursun derken onu hatırlamak işte böyle bir şey..
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 18 Nsn 2012 #2,516 Ey sevgili, birqün birbirimize bayram olursak , sen bana 'Şeker' ol , ben sana 'kurban' olurum..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 18 Nsn 2012 #2,517 ''Benim en kötü hikayemi, En güvendiğim insanlar yazdı.'''
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 18 Nsn 2012 #2,518 Seni gözümde fazla büyütmüş olabilirim. Önemseme lütfen.. Küçük çocuklar, bozuk paraları hep büyük zannederler..
Seni gözümde fazla büyütmüş olabilirim. Önemseme lütfen.. Küçük çocuklar, bozuk paraları hep büyük zannederler..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 18 Nsn 2012 #2,519 eFSaNe_KaRTaL dediki: Ey sevgili, birqün birbirimize bayram olursak , sen bana 'Şeker' ol , ben sana 'kurban' olurum.. Genişletmek için tıklayın... çok sevdim bu sözü..
eFSaNe_KaRTaL dediki: Ey sevgili, birqün birbirimize bayram olursak , sen bana 'Şeker' ol , ben sana 'kurban' olurum.. Genişletmek için tıklayın... çok sevdim bu sözü..
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 18 Nsn 2012 #2,520 Sana kavuşmak değil niyetim, merak etme ! Yolda bir dilenci görsem para bile vermiyorum 'Allah sevdiğine kavuştursun' der diye.
Sana kavuşmak değil niyetim, merak etme ! Yolda bir dilenci görsem para bile vermiyorum 'Allah sevdiğine kavuştursun' der diye.