yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 19 Nsn 2012 #2,531 Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı, Kimileri hep odun kaldı...
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 19 Nsn 2012 #2,532 Dedikodun ediliyorsa anla ki çoğu insandan daha değerlisin. Sohbette kendilerinden değil de senden konuşuluyorsa Bil ki, Özenilensin- Özelsin
Dedikodun ediliyorsa anla ki çoğu insandan daha değerlisin. Sohbette kendilerinden değil de senden konuşuluyorsa Bil ki, Özenilensin- Özelsin
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 19 Nsn 2012 #2,533 Giden sevgilinin arkasından sesleniyorum! "Yürü be kim tutar seni"
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 20 Nsn 2012 #2,534 Ben elimi ayağımi çektim aşktan. "Ama sen! Elinle eteğini sıyırdın" aşk sandığın her adama..
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 20 Nsn 2012 #2,535 " Tek kişilik miydi ki bu şehir, sen gidince bomboş kaldı...
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 20 Nsn 2012 #2,536 Allah'ım Sana Yalvarıyorum.. Sen Onu Benim Elime Düşür, Gerisini Ben Hallederim
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 21 Nsn 2012 #2,537 Hayat; Ne Aşk Davasıdır, Ne de Ekmek Kavgasıdır.. Hayat , 'İnsan' Kalabilme Mücadelesidir...
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 21 Nsn 2012 #2,538 "Sensiz Olmaz Deyince Aklınıza Kim Geliyorsa " -ALLAH Sizi Onsuz ßırakmasın .
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 22 Nsn 2012 #2,539 Ne kadar zormuş seni sevmek Fırtınaya yakalanmış küçücük bir tekne gibi yüreğim ellerinde Sen acımasız bir rüzgar,umursamaz bir dalga gibi Defalarca geldin üstüme..
Ne kadar zormuş seni sevmek Fırtınaya yakalanmış küçücük bir tekne gibi yüreğim ellerinde Sen acımasız bir rüzgar,umursamaz bir dalga gibi Defalarca geldin üstüme..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 22 Nsn 2012 #2,540 Kutu gibi üstüme kapanıyorsam, karanlıklar artık aydınlığımsa yazı-turalı aşklardan korkuyorsam bir sebebi var..
Kutu gibi üstüme kapanıyorsam, karanlıklar artık aydınlığımsa yazı-turalı aşklardan korkuyorsam bir sebebi var..