S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 17 Mys 2012 #3,001 ''Gözlerin uçurumlar kaydeder avuçlarıma...
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 17 Mys 2012 #3,002 Ağzını topla kalbim unutmakta nereden çıktı... İçinde hâlâ onu taşıyorsun ağzını topla ! // Serkan Kahraman..
Ağzını topla kalbim unutmakta nereden çıktı... İçinde hâlâ onu taşıyorsun ağzını topla ! // Serkan Kahraman..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 17 Mys 2012 #3,003 Küsüp ''susardın'' ya saatlerce, Su olup akmak geçerdi içimden sana doğru... ...// Serkan Kahraman
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 17 Mys 2012 #3,004 Kalp Ruh' a demişki: "Ben severim, aşık olurum ama nedense acısını sen çekersin..." Ruh da ona cevap vermiş; "Sen yeterki sev ben acıyı da çekerim çileyi de." Hz Mevlana..
Kalp Ruh' a demişki: "Ben severim, aşık olurum ama nedense acısını sen çekersin..." Ruh da ona cevap vermiş; "Sen yeterki sev ben acıyı da çekerim çileyi de." Hz Mevlana..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 17 Mys 2012 #3,005 Bırakacağın eli hiç tutma, Tutacağın eli ise hiç bırakma.. Sahte sevgilere gül olmaktansa, gerçek sevgilere diken ol !"
Bırakacağın eli hiç tutma, Tutacağın eli ise hiç bırakma.. Sahte sevgilere gül olmaktansa, gerçek sevgilere diken ol !"
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 17 Mys 2012 #3,006 - En sevdiğim "parça"yı 'çalar' mısın ? - Nedir o ? - "Kalbim..." - ... ...İsmail ÖZMEN
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 17 Mys 2012 #3,007 Kişi ne Kadar "Temiz" olursa Nasibi de O Kadar "Temiz" olur. Adam Dediğin; SAHİPLENECEK, Kadın Dediğin; SAHİBİNİ BİLECEK..
Kişi ne Kadar "Temiz" olursa Nasibi de O Kadar "Temiz" olur. Adam Dediğin; SAHİPLENECEK, Kadın Dediğin; SAHİBİNİ BİLECEK..
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 18 Mys 2012 #3,008 Şu zamanda Aşk bir çıkar ilişkisi midir ? - Evet çoğu zaman bir çıkar ilişkisidir , hatta üstünde ne varsa 'çıkar' ilişkisidir.!!!
Şu zamanda Aşk bir çıkar ilişkisi midir ? - Evet çoğu zaman bir çıkar ilişkisidir , hatta üstünde ne varsa 'çıkar' ilişkisidir.!!!
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 18 Mys 2012 #3,009 Zordur anlatmak... Yaşayan tenler çözer gizemini, bu uçsuz masalın... Bir de anca, özlemlere kuşananlar... Bir de anca yüreğini terletenler... Tutun, eğer düşmezsen... Ve yakala... Eğer "boy atabilmişse" sevdan!..
Zordur anlatmak... Yaşayan tenler çözer gizemini, bu uçsuz masalın... Bir de anca, özlemlere kuşananlar... Bir de anca yüreğini terletenler... Tutun, eğer düşmezsen... Ve yakala... Eğer "boy atabilmişse" sevdan!..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 18 Mys 2012 #3,010 Beni ifade edemeyen kelimelerin acizliğini Allah’a havale ediyorum...