S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 18 Mys 2012 #3,021 Bazen sen bile "vay be !" dersin kendine; tek satırlık adamları nasıl roman yapmışım gönlüme ...
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 18 Mys 2012 #3,022 Kendimi gördüm sende... En az Benim kadar düğümdün. Çözemedim.. çözseydim, Bu kadar bağlanmazdım belki de...
Kendimi gördüm sende... En az Benim kadar düğümdün. Çözemedim.. çözseydim, Bu kadar bağlanmazdım belki de...
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 18 Mys 2012 #3,023 Cagla ve Yorumsuz her ikinizede cok te$ekkür ederim ama cok
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 18 Mys 2012 #3,024 ° YaSaK eLMa ° dediki: Cagla ve Yorumsuz her ikinizede cok te$ekkür ederim ama cok Genişletmek için tıklayın... Biz teşekkür ederiz Yasak Elma güzel sözler için. Kendi sözlerin var ise belirtmeni isteriz.
° YaSaK eLMa ° dediki: Cagla ve Yorumsuz her ikinizede cok te$ekkür ederim ama cok Genişletmek için tıklayın... Biz teşekkür ederiz Yasak Elma güzel sözler için. Kendi sözlerin var ise belirtmeni isteriz.
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 18 Mys 2012 #3,025 "... sen güzel insansın herkes biliyor bunu yaramı alıp uzak şehirlere gidiyorsun -saçlarımı düz bir denize ısmarlıyorum utanma! ayıp değil ki bu bak ben utanıyor muyum? kanayana kadar dizlerim, misket oynarken hem, unutma herkes birilerinin yarasını taşır uzaklara." Birhan Keskin..
"... sen güzel insansın herkes biliyor bunu yaramı alıp uzak şehirlere gidiyorsun -saçlarımı düz bir denize ısmarlıyorum utanma! ayıp değil ki bu bak ben utanıyor muyum? kanayana kadar dizlerim, misket oynarken hem, unutma herkes birilerinin yarasını taşır uzaklara." Birhan Keskin..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 18 Mys 2012 #3,026 beni senin gibi bir de annem terketmişti ki göbeğimde durur onun yokluğundan bana kalan çukur...
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 18 Mys 2012 #3,027 dürtme içimdeki nar´ı üstümde beyaz gömlek var..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 18 Mys 2012 #3,028 Zordur benimle yürümek. Bunu benimle yola çıkanlar bilir; hepsi yarı yolda gittiler. Suç kimde (?) Ben zoru seviyorum, onlar sevmiyor. Yapacak bir şey yok. Suçum var mı? Tabi ki var. "Zor yola, kolay kişilerle çıkmak en büyük hatam" ...
Zordur benimle yürümek. Bunu benimle yola çıkanlar bilir; hepsi yarı yolda gittiler. Suç kimde (?) Ben zoru seviyorum, onlar sevmiyor. Yapacak bir şey yok. Suçum var mı? Tabi ki var. "Zor yola, kolay kişilerle çıkmak en büyük hatam" ...
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 18 Mys 2012 #3,029 Bir aşk düşmüş yol kenarına Bir yaşam toprağa; Yağmur misali Kaldırım düşmüş aslında, Bir beden düşmüş kaldırıma....... Aşk düş! Düş aşk! Her şey düşmüş; Ben düşmüş, Sen düş...
Bir aşk düşmüş yol kenarına Bir yaşam toprağa; Yağmur misali Kaldırım düşmüş aslında, Bir beden düşmüş kaldırıma....... Aşk düş! Düş aşk! Her şey düşmüş; Ben düşmüş, Sen düş...
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 18 Mys 2012 #3,030 " Sil baştan parantez aralarına kapatıyorum kendimi Anarşist yüreğime kimlik sorma boşuna Sana dair illegal düşlerden hükümlüdür dilim...''
" Sil baştan parantez aralarına kapatıyorum kendimi Anarşist yüreğime kimlik sorma boşuna Sana dair illegal düşlerden hükümlüdür dilim...''