S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 19 Mys 2012 #3,041 "Aslındα insαnlαr seni hαyαl kırıklığınα uğrαtmıyor, sαdece sen yαnlış insαnlαrın üzerine hαyαl kuruyorsun".
"Aslındα insαnlαr seni hαyαl kırıklığınα uğrαtmıyor, sαdece sen yαnlış insαnlαrın üzerine hαyαl kuruyorsun".
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 19 Mys 2012 #3,042 [h=2]Dünyada hiçbir milletin kadını, milletini kurtuluşa ve zafere götürmekte, Anadolu kadınından daha fazla çalıştım diyemez...!!'[/h]
[h=2]Dünyada hiçbir milletin kadını, milletini kurtuluşa ve zafere götürmekte, Anadolu kadınından daha fazla çalıştım diyemez...!!'[/h]
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 19 Mys 2012 #3,043 dün postacı haber getirdi;büyükçe bir ''yok'' çıkardı çantasından sana gelmiş dedi usulca..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 19 Mys 2012 #3,044 aklının ucuna oturup kendimi bekledim. . . gelmedim. . . gelmedim. . . gelmedim. . . !
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 19 Mys 2012 #3,045 Derin olduğunu bilen kimse, kolay anlaşılır olmaya çalışır. Kalabalığa derin görünmekten hoşlanan kimse ise anlaşılmaz olmaya çalışır. Kalabalık dibini görmediği her şeyi derin sanır çünkü.
Derin olduğunu bilen kimse, kolay anlaşılır olmaya çalışır. Kalabalığa derin görünmekten hoşlanan kimse ise anlaşılmaz olmaya çalışır. Kalabalık dibini görmediği her şeyi derin sanır çünkü.
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 19 Mys 2012 #3,046 Oyuncağın Kırıldı Diye Üzülme Çocuk ..! Büyüyünce Kalbini Paramparça Yapacaklar ..!
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 19 Mys 2012 #3,047 Sabırla nefsin belini kır. O alçaktır, iyilik etmeye hiç gelmez. (Hz.Mevlana)
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 19 Mys 2012 #3,048 ' Merhamet ' kelimesinin anlamını biliyor musunuz? Sorun değil.. Artık, kimse bilmiyor.~
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 19 Mys 2012 #3,049 . Fırtınanın gücü ne olursa olsun, eğer yağmura saygın varsa; seni bekleyen bir gökkuşağı mutlaka vardır..
. Fırtınanın gücü ne olursa olsun, eğer yağmura saygın varsa; seni bekleyen bir gökkuşağı mutlaka vardır..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 19 Mys 2012 #3,050 Halimi anlatacak sözler yazamam artık Bu kavruk mektuba Rüzgârdan yan yatmış otlar koydum Gerisini sen anla Ankara, Kekliğinim, boynumda bir siyah halka. Birhan Keskin
Halimi anlatacak sözler yazamam artık Bu kavruk mektuba Rüzgârdan yan yatmış otlar koydum Gerisini sen anla Ankara, Kekliğinim, boynumda bir siyah halka. Birhan Keskin