S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 25 Mys 2012 #3,201 "İnsan mı paraya bağlı? Para mı insana bağlı? İşte bu insana bağlı..."
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 25 Mys 2012 #3,202 Hiç hata yapmayan insan, hiç bir şey yapmayan insandır Ve hayatta en büyük hata, kendini hatasız sanmaktır!.." Yunus Emre
Hiç hata yapmayan insan, hiç bir şey yapmayan insandır Ve hayatta en büyük hata, kendini hatasız sanmaktır!.." Yunus Emre
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 26 Mys 2012 #3,203 Yeşilçam da Erol Taş . Jokeyde Karataş . Okeyde ara taş . Hayatta Beşiktaş . =)
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 26 Mys 2012 #3,204 eFSaNe_KaRTaL dediki: Yeşilçam da Erol Taş . Jokeyde Karataş . Okeyde ara taş . Hayatta Beşiktaş . =) Genişletmek için tıklayın... bu bjk sevdası öldürecek seni
eFSaNe_KaRTaL dediki: Yeşilçam da Erol Taş . Jokeyde Karataş . Okeyde ara taş . Hayatta Beşiktaş . =) Genişletmek için tıklayın... bu bjk sevdası öldürecek seni
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 26 Mys 2012 #3,205 eFSaNe_KaRTaL dediki: Yeşilçam da Erol Taş . Jokeyde Karataş . Okeyde ara taş . Hayatta Beşiktaş . =) Genişletmek için tıklayın... Çarşı burayada uğramış
eFSaNe_KaRTaL dediki: Yeşilçam da Erol Taş . Jokeyde Karataş . Okeyde ara taş . Hayatta Beşiktaş . =) Genişletmek için tıklayın... Çarşı burayada uğramış
Mod-53 Uzaklardayım Özel üye 26 Mys 2012 #3,207 her kötü biten ilişkide yeni bi sayfa acıyorum diyenler ; sizin defter kac ortalı???
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 27 Mys 2012 #3,208 Vuslat, gönüle varmaktır. Sevgi dolu bir gönüle ulaşmaktır. Vuslat gönül işi olduğu için, varmak da gövdeyle olmaz, gönülle başarılır. 'Dizimin dibindeki, Yemen'de; Yemen'deki de dizimin dibindedir'' der Mevlânâ...' Göremediğin gönülden ırak olursun. Gönül görmek diye bir çaba var mı hayatımızda? Giremediğin gönüle eremezsin..
Vuslat, gönüle varmaktır. Sevgi dolu bir gönüle ulaşmaktır. Vuslat gönül işi olduğu için, varmak da gövdeyle olmaz, gönülle başarılır. 'Dizimin dibindeki, Yemen'de; Yemen'deki de dizimin dibindedir'' der Mevlânâ...' Göremediğin gönülden ırak olursun. Gönül görmek diye bir çaba var mı hayatımızda? Giremediğin gönüle eremezsin..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 27 Mys 2012 #3,209 Çıkamam, aynalar, aynalar zindan. Bakamam, aynada, aynada vicdan; Beni beklemeyin, o bir hevesti; Gelemem, aynalar yolumu kesti..
Çıkamam, aynalar, aynalar zindan. Bakamam, aynada, aynada vicdan; Beni beklemeyin, o bir hevesti; Gelemem, aynalar yolumu kesti..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 27 Mys 2012 #3,210 Akma!! Gözyaşım..Ne Olur Akma Yüreğime.. Söndürme Bağrımdaki Ateşimi.. Yansın Değme...Dur!! Gözyaşım.. Dokunma İçimdeki Çöle. ... Ben RAZIYIM..YANSIN YÜREK.. ...O SEVGİLİYE.!!!
Akma!! Gözyaşım..Ne Olur Akma Yüreğime.. Söndürme Bağrımdaki Ateşimi.. Yansın Değme...Dur!! Gözyaşım.. Dokunma İçimdeki Çöle. ... Ben RAZIYIM..YANSIN YÜREK.. ...O SEVGİLİYE.!!!