RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 2 Hzr 2012 #3,261 Önce insanlara güvenmeyi öğrendim. Sonra bunu bir daha yapmamam gerektiğini..
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 2 Hzr 2012 #3,262 Söyleyecek onca şey varken, S u s m a k , Çözüm olmaz ama ; Ben bir susayım, sen bin anla.. !
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 2 Hzr 2012 #3,263 ~ Boşyere canı yanmaz insanın .. Ya bir eksiklik vardır geleceğe dair yada bir fazlalık geçmişten gelen ...
~ Boşyere canı yanmaz insanın .. Ya bir eksiklik vardır geleceğe dair yada bir fazlalık geçmişten gelen ...
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 3 Hzr 2012 #3,264 gözlerindir kör kuyularda yaramı sardığım be hey deli gönül..sevdayı merhem mi sandın..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 3 Hzr 2012 #3,265 sus dilim sus yüregime kilit vurdum.. aşılmaz dagları aştım ama .. sus..sus..sus..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 3 Hzr 2012 #3,266 Başını kaçırdım hayatın bu yüzden sonunu anlayamıyorum.. Furkan Çalışkan..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 3 Hzr 2012 #3,267 ağzının içinde bir mühür acısı sesin kendine bile haylidir yabancı sustalı yalan dillerin içine damlasın derim belki çaresidir kahrın..............
ağzının içinde bir mühür acısı sesin kendine bile haylidir yabancı sustalı yalan dillerin içine damlasın derim belki çaresidir kahrın..............
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 3 Hzr 2012 #3,268 Cümlemden düştü gizli öznen Hiçbir bağlaç bağlayamıyor artık seni bana... /Tadı tuzu kalmadı artık sevmelerin.../ Afilli sözler etmeyeceğim bu defa Sövsem dilime yazık... Dost bildiğim müsveddelere de Sana da... Eyvallah...
Cümlemden düştü gizli öznen Hiçbir bağlaç bağlayamıyor artık seni bana... /Tadı tuzu kalmadı artık sevmelerin.../ Afilli sözler etmeyeceğim bu defa Sövsem dilime yazık... Dost bildiğim müsveddelere de Sana da... Eyvallah...
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 3 Hzr 2012 #3,269 Yüzümden okunan kitabın müellifi çıksın ortaya Kendimle geçinemiyorum bari bunu anlasın Bir de kaç yılda geçer bir sevgili yarası Tek dipnotu bu olsun benim ahmak yazgımın tek dipnotu....
Yüzümden okunan kitabın müellifi çıksın ortaya Kendimle geçinemiyorum bari bunu anlasın Bir de kaç yılda geçer bir sevgili yarası Tek dipnotu bu olsun benim ahmak yazgımın tek dipnotu....
Paradoks ... Elif ... Özel üye 3 Hzr 2012 #3,270 "Ah benim sevdasında bencil, yüreğinde sağlam sevdiğim. Aklıma gelişini seveyim. Ne güzel de darma duman ediyorsun beni." -Nazım Hikmet
"Ah benim sevdasında bencil, yüreğinde sağlam sevdiğim. Aklıma gelişini seveyim. Ne güzel de darma duman ediyorsun beni." -Nazım Hikmet