yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 7 Hzr 2012 #3,361 Elimi SaLLasam ELLisi Lâkin Gönlümün ArzuLadığı AbdestLisi.. ♥
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 7 Hzr 2012 #3,362 -Sende Yağmur Yağmasa Bende Toprak Kokusu oLmazdı Ey Yar..!! ♥
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 7 Hzr 2012 #3,363 Ben Senin Yüreğine Ne GüzeL İstanbuL'dum, Sen Beni Fethedecek '' FATİH '' oLamadın Yâr..! ♥
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 7 Hzr 2012 #3,364 Seviyorum seni..! 'SoL'cuların İçine daLıp İnadına 'Sağ' der Gibi.. ♥
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 7 Hzr 2012 #3,366 eFSaNe_KaRTaL dediki: Kalbin siyaseti olmaz =) Genişletmek için tıklayın... olsa ne olur kıyametmi kopar
eFSaNe_KaRTaL dediki: Kalbin siyaseti olmaz =) Genişletmek için tıklayın... olsa ne olur kıyametmi kopar
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 7 Hzr 2012 #3,367 Bu sözü bir yerlerde okudum, nedense aklımda kalmış... Sevenler ölmez diyordun, ÖLÜYORUM !
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 7 Hzr 2012 #3,369 eFSaNe_KaRTaL dediki: İçeri atarlar =) Genişletmek için tıklayın... içerisi dışarıdan daha emniyetlidir kimbilir)
eFSaNe_KaRTaL dediki: İçeri atarlar =) Genişletmek için tıklayın... içerisi dışarıdan daha emniyetlidir kimbilir)