Mavi Gül ѕση_¢ıqℓıк Özel üye 7 Hzr 2012 #3,371 sitem* dediki: Seviyorum seni..! 'SoL'cuların İçine daLıp İnadına 'Sağ' der Gibi.. ♥ Genişletmek için tıklayın... örnekleme kötü beğenmedim butonu istiorus
sitem* dediki: Seviyorum seni..! 'SoL'cuların İçine daLıp İnadına 'Sağ' der Gibi.. ♥ Genişletmek için tıklayın... örnekleme kötü beğenmedim butonu istiorus
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 7 Hzr 2012 #3,372 eFSaNe_KaRTaL dediki: Ne kadar emniyetli olsada içersi yine içersi =) Genişletmek için tıklayın... Kızıl_Mavi dediki: örnekleme kötü beğenmedim butonu istiorus Genişletmek için tıklayın... beğenmemek için aranızda anlaştınız galiba
eFSaNe_KaRTaL dediki: Ne kadar emniyetli olsada içersi yine içersi =) Genişletmek için tıklayın... Kızıl_Mavi dediki: örnekleme kötü beğenmedim butonu istiorus Genişletmek için tıklayın... beğenmemek için aranızda anlaştınız galiba
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 7 Hzr 2012 #3,373 Her yüreğin harcı değildir dokunmadan SEVMEK.. Ve her yüreğin harcı değildir dokunduğu uğruna ÖLMEK..
Her yüreğin harcı değildir dokunmadan SEVMEK.. Ve her yüreğin harcı değildir dokunduğu uğruna ÖLMEK..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 7 Hzr 2012 #3,374 Ey huzur geldiğinde gönül kapımı çalmadan gir...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 8 Hzr 2012 #3,375 .Büyüdükce Kendime Duvarlar Ördüm!! O kadar Yoruldumki Bazen Durmadim Yürüdümm...
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 8 Hzr 2012 #3,376 pencerenden bakma denize, inanırsın güzel olduğuna mavilerin. Özdemir Asaf
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 8 Hzr 2012 #3,377 / Ey Hayat..!Bütün öfkem sana bilesin... Bu damarı çatlayan ar senin..! Günahını benim kanımda arama! /
/ Ey Hayat..!Bütün öfkem sana bilesin... Bu damarı çatlayan ar senin..! Günahını benim kanımda arama! /
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 8 Hzr 2012 #3,378 öyle parçlandım ki ömrümde , sevgiyle öfke arasında, sevgimi öfke vurdu, öfkemi sevgi kaçırdı, içim parçalandı arada. Can Yücel..
öyle parçlandım ki ömrümde , sevgiyle öfke arasında, sevgimi öfke vurdu, öfkemi sevgi kaçırdı, içim parçalandı arada. Can Yücel..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 8 Hzr 2012 #3,379 Dokunur gayretine, karışma hikmetine, sahibi hürmetine, kulu incitme gönül..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 8 Hzr 2012 #3,380 her fotoğraf kendi içinde bir fotomontaj saklar; gülümsemelerin sahteliği kadar jilet yaraları gibi silinmez acıları da var... cem uslu..
her fotoğraf kendi içinde bir fotomontaj saklar; gülümsemelerin sahteliği kadar jilet yaraları gibi silinmez acıları da var... cem uslu..