yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 18 Hzr 2012 #3,471 İnsanlar ikiye ayrılır ben aralarından geçerim kimseyle işim olmaz..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 18 Hzr 2012 #3,472 Kimseyi mumla arayacak değilim... Beni bulmak isteyen ışığımdan tanır...
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 18 Hzr 2012 #3,473 Hani bazı şehirler vardır ya; Saat 10'dan sonra kimsecikler olmaz... İşte sen'den sonrası, on'dan sonrası..
Hani bazı şehirler vardır ya; Saat 10'dan sonra kimsecikler olmaz... İşte sen'den sonrası, on'dan sonrası..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 18 Hzr 2012 #3,474 eFSaNe_KaRTaL dediki: Hani bazı şehirler vardır ya; Saat 10'dan sonra kimsecikler olmaz... İşte sen'den sonrası, on'dan sonrası.. Genişletmek için tıklayın... iyi gidiyorsun..)
eFSaNe_KaRTaL dediki: Hani bazı şehirler vardır ya; Saat 10'dan sonra kimsecikler olmaz... İşte sen'den sonrası, on'dan sonrası.. Genişletmek için tıklayın... iyi gidiyorsun..)
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 18 Hzr 2012 #3,475 Ve aşk bir köşe başında dilenir oldu, Allah rızası için biraz " Sadakat'
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 18 Hzr 2012 #3,476 Yüzümden düşen bin parçayı toplayıp, yerine kocaman bir tebessüm yerleştirmeyi başaran bir insan olsa keşke hayatımda...
Yüzümden düşen bin parçayı toplayıp, yerine kocaman bir tebessüm yerleştirmeyi başaran bir insan olsa keşke hayatımda...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 18 Hzr 2012 #3,477 O Kadar Çok Kırıldım ki, BİN PARÇAYA BÖLÜNMÜŞ CAM GİBİYİM... ARTIK DAMARIMA BASMAYA ÇALIŞANLA TÜM İLİŞKİLERİMİ KESERİM...
O Kadar Çok Kırıldım ki, BİN PARÇAYA BÖLÜNMÜŞ CAM GİBİYİM... ARTIK DAMARIMA BASMAYA ÇALIŞANLA TÜM İLİŞKİLERİMİ KESERİM...
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 18 Hzr 2012 #3,479 sitem* dediki: iyi gidiyorsun..) Genişletmek için tıklayın... Sindire Sindire..
Mod-53 Uzaklardayım Özel üye 18 Hzr 2012 #3,480 Artık kimseler senin dünyana giremiyorsa sen herkesin dünyasına girmişsin demektir.