eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 18 Hzr 2012 #3,491 Hazır seçimler de yaklaşmışken, beni seçsen. Çıksam muhalefetlikten Gönlünün iktidarı olsam....!
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 18 Hzr 2012 #3,492 Favorim.. Geleceğim, bekle dedi, gitti . Ben beklemedim O da gelmedi Ölüm gibi birsey oldu . Ama kimse ölmedi .
Favorim.. Geleceğim, bekle dedi, gitti . Ben beklemedim O da gelmedi Ölüm gibi birsey oldu . Ama kimse ölmedi .
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 19 Hzr 2012 #3,493 bu gün şikayet ettikleriniz,yarın özlediğiniz olabilir.çünkü insan elindekinin kıymetini bilmiyor
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 19 Hzr 2012 #3,494 Bazı insanlar ders'''almak yerine ters' alıyor,pişman olup avucunu yalıyor.
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 19 Hzr 2012 #3,495 Sence Birgün Unuturmuyum .. ? -Hadi Unuttum Diyelim, Ömür Bir Günlük Değilki.. -Ya Diğer Günler.. ?.
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 19 Hzr 2012 #3,496 Ne çıkar yanımda olmasan!.. Kalbim senden ibaret değilmi? Uzaktan sevmek zor demişsin.. Etme sevdam!.. İçinde ALLAH varsa, görmeden sevmek ibadet değilmi?..
Ne çıkar yanımda olmasan!.. Kalbim senden ibaret değilmi? Uzaktan sevmek zor demişsin.. Etme sevdam!.. İçinde ALLAH varsa, görmeden sevmek ibadet değilmi?..
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 19 Hzr 2012 #3,497 "Bir kere ben de aşık olmuştum evet. Zaten ondan sonrasını hatırlamıyorum."
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 19 Hzr 2012 #3,498 Yüreklerde kim bilir ne acılar,ne umutlar ve ne kırgın hayaller vardır... Rabbim hiç kimsenin umutlarını soldurmasın..
Yüreklerde kim bilir ne acılar,ne umutlar ve ne kırgın hayaller vardır... Rabbim hiç kimsenin umutlarını soldurmasın..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 20 Hzr 2012 #3,499 Bazen hayatımı “şunu tutar mısın” diye birine verip kaçasım geliyor.. .
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 20 Hzr 2012 #3,500 Kırmamak, üzmemek şartıyla insanca yaşa!.. Bir gün; çekip giderken, geride ne aklın kalsın, ne de senin yüzünden kırılmış bir yürek!. . . .
Kırmamak, üzmemek şartıyla insanca yaşa!.. Bir gün; çekip giderken, geride ne aklın kalsın, ne de senin yüzünden kırılmış bir yürek!. . . .