yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 22 Hzr 2012 #3,511 KıRMıZı dediki: "Aslında insanı en çok acıtan şey; hayal kırıkları değil. Yaşanması mümkünken, yaşayamadığı mutluluklardır." Genişletmek için tıklayın... çok doğru...
KıRMıZı dediki: "Aslında insanı en çok acıtan şey; hayal kırıkları değil. Yaşanması mümkünken, yaşayamadığı mutluluklardır." Genişletmek için tıklayın... çok doğru...
EsRaRenGiz . Özel üye 22 Hzr 2012 #3,512 En büyük ortak payda: Hepimiz birilerinin eski sevgilisiyiz.
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 22 Hzr 2012 #3,513 Bütün İnsanlar Sever Ama Sevmenin Ağırlığını Kaldıramaz,Pes Eder.Bütün İnsanlar Sevilir Ama Sevilmenin Kıymetini Bilmez Kaybeder...
Bütün İnsanlar Sever Ama Sevmenin Ağırlığını Kaldıramaz,Pes Eder.Bütün İnsanlar Sevilir Ama Sevilmenin Kıymetini Bilmez Kaybeder...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 22 Hzr 2012 #3,514 Evdeki bayat ekmek gibiydin ben seni nimettir deyip başımın üstünde tutarken sen başkalarının çöplüğünde küflenmeyi tercih ettin...
Evdeki bayat ekmek gibiydin ben seni nimettir deyip başımın üstünde tutarken sen başkalarının çöplüğünde küflenmeyi tercih ettin...
EsRaRenGiz . Özel üye 22 Hzr 2012 #3,515 Seni seviyorum diyen dillere değil senin için ağlayan gözlere inan çünkü o gözler gerçekten seven gözlerdir..
Seni seviyorum diyen dillere değil senin için ağlayan gözlere inan çünkü o gözler gerçekten seven gözlerdir..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 22 Hzr 2012 #3,516 İnsanlar köprü kuracakları yerde duvar ördükleri için yalnız kalırlar.
EsRaRenGiz . Özel üye 22 Hzr 2012 #3,517 Dünyada Aşk diye birşey yoksa durdurun dünyayı inecek var...
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 22 Hzr 2012 #3,518 Bir kadına asla "Sus." demeyin . "Dudaklarını kapatınca çok tatlı oluyorsun." deyin.
EsRaRenGiz . Özel üye 22 Hzr 2012 #3,519 Ne Kazandığını Bilmiyorum Ama Umarım Beni Kaybettiğine Değmiştir...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 22 Hzr 2012 #3,520 RUZG4R dediki: Bir kadına asla "Sus." demeyin . "Dudaklarını kapatınca çok tatlı oluyorsun." deyin. Genişletmek için tıklayın... şimdi bu iyimi kötümü anlamadım ben
RUZG4R dediki: Bir kadına asla "Sus." demeyin . "Dudaklarını kapatınca çok tatlı oluyorsun." deyin. Genişletmek için tıklayın... şimdi bu iyimi kötümü anlamadım ben