RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 22 Hzr 2012 #3,521 sitem* dediki: şimdi bu iyimi kötümü anlamadım ben Genişletmek için tıklayın... çok iyi bişi bu
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 22 Hzr 2012 #3,522 RUZG4R dediki: çok iyi bişi bu Genişletmek için tıklayın... çok emin değilim ama helede kaynak sen isen hiç emin olamıyorum
RUZG4R dediki: çok iyi bişi bu Genişletmek için tıklayın... çok emin değilim ama helede kaynak sen isen hiç emin olamıyorum
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 22 Hzr 2012 #3,523 "Beni dışarıdan yargılayanlara söyleyecek sözüm yok. Zaten dışarıda kalmaları onlara yetiyor."
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 22 Hzr 2012 #3,524 Beni ayakta tutan iki şey vardır : - Sağ ve Sol ayak... Kimsenin varlığı değil yani
Mod-53 Uzaklardayım Özel üye 22 Hzr 2012 #3,525 Yanlış anlayanlar tarafından söylenen bir doğrudan daha kötü hiç bir yalan yoktur.
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 22 Hzr 2012 #3,526 Kişisel bir tavır olarak alma . Hayatın sahte olduğunu ögrendikten sonra , sadece seni değil kimseyi umursamıyorum . Hepsi bu ..
Kişisel bir tavır olarak alma . Hayatın sahte olduğunu ögrendikten sonra , sadece seni değil kimseyi umursamıyorum . Hepsi bu ..
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 22 Hzr 2012 #3,527 "İnsan sevmeye başladı mı, yaşamaya da başlar."
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 22 Hzr 2012 #3,528 sitem* dediki: çok emin değilim ama helede kaynak sen isen hiç emin olamıyorum Genişletmek için tıklayın... kalbimi kırıyorsun ama hiç ben kötü bişi dermiyim
sitem* dediki: çok emin değilim ama helede kaynak sen isen hiç emin olamıyorum Genişletmek için tıklayın... kalbimi kırıyorsun ama hiç ben kötü bişi dermiyim
Mod-53 Uzaklardayım Özel üye 22 Hzr 2012 #3,530 dün öldü, bugün can veriyor, yarın ise henüz doğmadı. Bişr-i Hafi