Paradoks ... Elif ... Özel üye 23 Hzr 2012 #3,541 "Ağzıyla kuş tutsa da sevmediğim insanlar var benim! Bide canımı okusada sevmekten vazgeçemediklerim..."
"Ağzıyla kuş tutsa da sevmediğim insanlar var benim! Bide canımı okusada sevmekten vazgeçemediklerim..."
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 23 Hzr 2012 #3,542 Bal dediki: "Ağzıyla kuş tutsa da sevmediğim insanlar var benim! Bide canımı okusada sevmekten vazgeçemediklerim..." Genişletmek için tıklayın... Bana mi yoksa bu soz..
Bal dediki: "Ağzıyla kuş tutsa da sevmediğim insanlar var benim! Bide canımı okusada sevmekten vazgeçemediklerim..." Genişletmek için tıklayın... Bana mi yoksa bu soz..
KarhaN Aktif 23 Hzr 2012 #3,543 Sanmasınlar yıkıldık. Sanmasınlar çöktük. Bir başka bahar için sadece yaprak döktük. MEVLANA
Paradoks ... Elif ... Özel üye 23 Hzr 2012 #3,544 KıRMıZı dediki: Bana mi yoksa bu soz.. Genişletmek için tıklayın... Yok kız ne alaka
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 23 Hzr 2012 #3,545 Varlıgım kimilerini deli etsede uzaktan gizli gizli izlemelerine bayılıyorum
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 23 Hzr 2012 #3,546 Başarmak zordur,kolaya kaçarsan sonuç basitleşir.Unutma,yokuş aşağı inmek kolaydır ama manzara tepeden seyredilir.
Başarmak zordur,kolaya kaçarsan sonuç basitleşir.Unutma,yokuş aşağı inmek kolaydır ama manzara tepeden seyredilir.
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 24 Hzr 2012 #3,547 Sende haklısın.. Beni de böyle seven olsa benim de sağım solum ayrı oynardı..
KarhaN Aktif 24 Hzr 2012 #3,548 eFSaNe_KaRTaL dediki: Sende haklısın.. Beni de böyle seven olsa benim de sağım solum ayrı oynardı.. Genişletmek için tıklayın... Ben buna yorumsuz alıntı yaparım..
eFSaNe_KaRTaL dediki: Sende haklısın.. Beni de böyle seven olsa benim de sağım solum ayrı oynardı.. Genişletmek için tıklayın... Ben buna yorumsuz alıntı yaparım..
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 24 Hzr 2012 #3,549 Bir kadına asla "sus" demeyin.. Dudaklarını kapatınca çok güzel oluyorsun deyip rahatınıza bakın .
EsRaRenGiz . Özel üye 24 Hzr 2012 #3,550 öLdrecktm sni.. İncitecektim.. Unutacaktım.. Ama Lanet oLsn !! Kı-ya-ma-dım!! Oysa ben seni sewmeLere doyamadım ...
öLdrecktm sni.. İncitecektim.. Unutacaktım.. Ama Lanet oLsn !! Kı-ya-ma-dım!! Oysa ben seni sewmeLere doyamadım ...