eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 24 Hzr 2012 #3,551 Sevene can feda sevmeyene elveda . Der kaçarım =)
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 24 Hzr 2012 #3,552 Duyuyor musun Yüreğim♥, Ruhum sana sesleniyor.. " Lâ Tâhzen, İnnallâhe Meâssabirin " Üzülme! Allah sabır edenlerle beraberdir...
Duyuyor musun Yüreğim♥, Ruhum sana sesleniyor.. " Lâ Tâhzen, İnnallâhe Meâssabirin " Üzülme! Allah sabır edenlerle beraberdir...
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 24 Hzr 2012 #3,553 “Ve Hâlâ Başım Dopdolu... Bir Deftere Toplu İğnelerle Çakılan, O Kelebeğin Yabancı Sesiyle...”
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 24 Hzr 2012 #3,554 gerçek dost yıldıza benzer... karanlık çökünce ilk yıldızlar gözükür
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 24 Hzr 2012 #3,555 ° YaSaK eLMa ° dediki: Duyuyor musun Yüreğim♥, Ruhum sana sesleniyor.. " Lâ Tâhzen, İnnallâhe Meâssabirin " Üzülme! Allah sabır edenlerle beraberdir... Genişletmek için tıklayın... Sevdim bunu
° YaSaK eLMa ° dediki: Duyuyor musun Yüreğim♥, Ruhum sana sesleniyor.. " Lâ Tâhzen, İnnallâhe Meâssabirin " Üzülme! Allah sabır edenlerle beraberdir... Genişletmek için tıklayın... Sevdim bunu
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 24 Hzr 2012 #3,556 KıRMıZı dediki: Sevdim bunu Genişletmek için tıklayın... ..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 24 Hzr 2012 #3,557 Ailesiyle vakit geçirmeyen adam asla gerçek adam olamaz.
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 24 Hzr 2012 #3,558 Yokluğunun iki yakasını bir araya getirip Varlığını ilikler misin ömrüme...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 24 Hzr 2012 #3,559 Denize Karşı Evim Yok Ama Gökyüzüne Karşı Hayallerim Var...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 24 Hzr 2012 #3,560 Gel benimle, mutluluğun suç olmadığı yerlere gidelim.