S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 27 Hzr 2012 #3,591 ''herşeyden biraz kalır'' diyor birileri, çoğulluk haklılıktır. kavanozda biraz kahve, kutuda biraz ekmek, insanda biraz acı..
''herşeyden biraz kalır'' diyor birileri, çoğulluk haklılıktır. kavanozda biraz kahve, kutuda biraz ekmek, insanda biraz acı..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 27 Hzr 2012 #3,592 söyleyecek son sözümü sordular bana. ben keşke dedim.... Keşke ne? dediler... Keşke dedim..... Keşke......... Merakla bakıyorlardı yüzüme... Ben keşke dedim.......... eeeee.... Yok bi şey dedim....Keşke den başka.... Keşke olsaydı dediler... Keşke dedim....
söyleyecek son sözümü sordular bana. ben keşke dedim.... Keşke ne? dediler... Keşke dedim..... Keşke......... Merakla bakıyorlardı yüzüme... Ben keşke dedim.......... eeeee.... Yok bi şey dedim....Keşke den başka.... Keşke olsaydı dediler... Keşke dedim....
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 27 Hzr 2012 #3,593 sitem* dediki: "Eğer iki insan, gerçekten birbirlerini seviyorlarsa, aralarında olup biteni kimse bilmemeli…" Fyodor Dostoyevski Genişletmek için tıklayın... Kalemine sağlık. Çok beğenirim DOSTOYEVSKİ' yi. Ne de güzel söylemiş. Anlayana...
sitem* dediki: "Eğer iki insan, gerçekten birbirlerini seviyorlarsa, aralarında olup biteni kimse bilmemeli…" Fyodor Dostoyevski Genişletmek için tıklayın... Kalemine sağlık. Çok beğenirim DOSTOYEVSKİ' yi. Ne de güzel söylemiş. Anlayana...
Paradoks ... Elif ... Özel üye 27 Hzr 2012 #3,594 "Gelmek" kavramı ile "geri gelmek" kavramı arasında dünyalar kadar fark vardır. Gelen bal ile gelir, geri gelen zehr'ile.
"Gelmek" kavramı ile "geri gelmek" kavramı arasında dünyalar kadar fark vardır. Gelen bal ile gelir, geri gelen zehr'ile.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 27 Hzr 2012 #3,595 Bir Askeri Şehit oldu diye "Menemen'i" yakın diyen MUSTAFA KEMAL'i özledim...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 27 Hzr 2012 #3,596 alemdar dediki: Kalemine sağlık. Çok beğenirim DOSTOYEVSKİ' yi. Ne de güzel söylemiş. Anlayana... Genişletmek için tıklayın... ayne öyle abi anlayana.. Özel şeyler özel kalır..)
alemdar dediki: Kalemine sağlık. Çok beğenirim DOSTOYEVSKİ' yi. Ne de güzel söylemiş. Anlayana... Genişletmek için tıklayın... ayne öyle abi anlayana.. Özel şeyler özel kalır..)
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 27 Hzr 2012 #3,597 ßurnuma ßiyerLerden Yanık Kokusu qeLiyor . . MutLuLuqum Kimin Canını Yakıyorsa . .!
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 27 Hzr 2012 #3,598 Yalnızım diye üzülmüyorum en azından ihanet edenim yok yalanlar yok sadece ben ve hayallerim var.
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 27 Hzr 2012 #3,599 Sabah bin bir zorlukla yaptığı makyajı, akşam hiç düşünmeden silen varlık sizi mi silemeyecek ? Yapmayın beyler.
Sabah bin bir zorlukla yaptığı makyajı, akşam hiç düşünmeden silen varlık sizi mi silemeyecek ? Yapmayın beyler.
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 27 Hzr 2012 #3,600 Balıkta Gözyaşı Döker Ama; Haberi Yoktur Denizin...